GORAN IVANIŠEVIĆ O TEŠKIM TRENUCIMA IZ ŽIVOTA: Sestra preminula, mnogo kocke zbog karijere, prodali smo stan!
Goran Ivanišević, jedno od najzvučnijih imena u svetu tenisa, Foto: Starsport©

NEKA MRAČNIJA VREMENA...

GORAN IVANIŠEVIĆ O TEŠKIM TRENUCIMA IZ ŽIVOTA: Sestra preminula, mnogo kocke zbog karijere, prodali smo stan!

"Sav taj splet ludila i lošega pretvorio se u nešto dobro"

Objavljeno:

Goran Ivanišević govorio je o svojoj porodici uz osvrt na jedan od najgorih momenata sa kojim se ne miri. Osvrnuo se na gubitak sestre Srđane, koja je 2019. godine preminula nakon borbe s teškom bolesti.

– Uspeo sam u tenisu. Sve je u mojoj karijeri… Pokojna sestra se razbolela, imala je rak… I to je bio jedan od motiva da uspem. Sav taj splet ludila i lošega pretvorio se u nešto dobro – ispričao je teniser.

1 / 9 Foto: EPA/Peter Klaunzer

Bilo je mnogo kocke zbog karijere.

– Rizikovao je otac. U meni je prepoznao nešto što on nije bio. Bio je profesor na fakultetu. Moji su prodali stan zbog mog tenisa. Bio je to i za mene ogroman pritisak. To je bila lutrija. Istina, bio sam dobar, ali niko ti ne garantuje da ćeš postati vrhunski igrač. Na kraju se isplatilo, ali nije bilo lako. Bez te roditeljske pomoći, bez njih da stoje iza tebe, nema tog teniskog saveza koji će te dovesti do uspeha – rekao je Ivanišević.

IVANIŠEVIĆ OTKRIO NOVAKOVU MRAČNU TAJNU! Kada poludi bolje da se smirim i ništa mu ne kažem!

Osvrnuo se i na talente.

– U svojoj sam karijeri video tenisere na koje bih stavio milione pa od njih nije bilo ništa, a na neke ne bih stavio pet para pa su postali vrhunski teniseri. Nema pravila. Naravno da se vidi ko je talenat, ali nije pravilo da će taj uspeti – poručio je Goran Ivanišević.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.