SKANDAL koji je Novak doživeo u Americi: PROVOKACIJA NA KOJU ĐOKOVIĆ NIJE OSTAO IMUN - Ušao u sukob! (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: twitter/ Sridhar Natarajan

video

SKANDAL koji je Novak doživeo u Americi: PROVOKACIJA NA KOJU ĐOKOVIĆ NIJE OSTAO IMUN - Ušao u sukob! (VIDEO)

Visi o koncu učešće Novaka Đokovića na ovogodišnjem US Openu. Amerikanci su svoju (ne)ljubaznost pokazali i 2019. godine kada je Novak ušao u verbalni okršaj i to tokom treninga.

Objavljeno:

Bilo je to na treningu pred meč.

Novak Đoković se spremao za meč trećeg kola US opena koji je igrao protiv Denisa Kudle. Navijači su strepeli s obzirom da je Đoković vukao povredu.

Okupljeni navijači u tom trenutku su uglavnom bili uz Srbina, ali jedan od navijača koji stoje iza ograde nešto je dobacio Novaku.

DA LI SMO SVEDOCI VELEOBRTA - IZUZEĆE ZA NOVAKA: IDE NA US OPEN?

Kako su mediji tih dana prenosili, navijač je navodno rekao "zar nije trebalo da se povučeš sa turnira" (aludiranje na povredu ramena iz prošlog kola), a Đoković je otišao i počeo da se raspravlja, da bi u jednom trenutku rekao i “veruj mi, saznaću ko si”.

- Samo smo malo proćaskali - prvobitno je odgovorio Novak, a na insitiranje novinara rekao je ironično da mu se navijač dopao i da ga je pozvao na piće.

KIRJOS NE SME NOVAKU NA CRTU - Izbegava veliku "četvorku"! Izgovor će vas zaprepastiti!

- Ako imate snimak, znate šta mi je rekao. Zadržaću to između nas. Iako možda nije želeo da mi učini uslugu, to je uradio, učinio mi je veliku uslugu - ispričao je tada Đoković.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.