"KAJEM SE ŠTO SAM SE VAKCINISAO!" Sprema se nova bura u svetu sporta!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

au!

"KAJEM SE ŠTO SAM SE VAKCINISAO!" Sprema se nova bura u svetu sporta!

NBA as je istog mišljenja kao Novak Đoković

Objavljeno: 17:49h

Srpski teniser Novak Đoković trpi žestoke sankcije jer se nije vakcinisao, ali ima sportista koji su se pokajali jer jesu!

Kanadski košarkaš Endru Vigins istakao je da žali što se vakcinisao budući da njegovo telo nije najbolje delovalo posle imunizacije.

Ol-star utakmica, najbolja sezona u karijeri i kao kruna svega šampionska titula u NBA ligi. Neko bi rekao godina iz snova za Endru Viginsa, ali kanadski košarkaš ne misli tako budući da nije zadovoljan kako je njegovo telo reagovalo posle obavezne vakcinacije u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

Endru Vigins, NBA, Košarka
foto: Profimedia

Momak koji je svojevremeno bio prvi pik na draftu Klivlenda pred početak sezone bio je stava da ne želi da se vakciniše. Ipak, zbog odluka u NBA ligi, ali i određenim gradovima mogao je da se suoči sa malim brojem utakmica, baš kao i Kajri Irving, pa se ipak odlučio za imunizaciju.

- Iskren da budem i dalje mi je žao što sam se vakcinisao! Bio sam Ol-star, postao sam šampion. Najbolja godina u karijeri, ali ne za moje telo. Jednostavno nisam hteo da ubacujem te stvari u svoje telo. Jednostavno mi se nije svidelo jer nisam imao izbora - rekao je Vigins.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.