MLADI HRVAT O DRUŽENJU SA ĐOKOVIĆEM: Uspeo sam da smanjim dug!
Naješće se sladoleda: Novak Đoković, Foto: Printscreen/Youtube/Novak India Fans

lepša strana sporta

MLADI HRVAT O DRUŽENJU SA ĐOKOVIĆEM: Uspeo sam da smanjim dug!

Đoković nastavlja da pomaže mladim nadama

Objavljeno:

Najbolji srpski sportista Novak Đoković je osvojio još jedan Vimbldon i nastavio poteru za Rafaelom Nadalom koji ima 22 grend slem titule, a ove godine u Londonu je uticao i na još jednog grend slem šampiona.

Mladi Mili Poljičak iz Splita stigao je do titule u konkurenciji juniora, a veoma mu je značilo što je pred finalni meč trenirao sa Novakom.

Hrvatski i srpski teniser odradili su trening na kojem je mladi Splićanin "glumio" Nika Kirjosa, a njega je razmena sa Novakom pripremila za juniorsko finale u kojem je kasnije stigao do titule. Takođe, njih dvojica imaju i sjajnu anegdotu o sladoledu, koji će morati da plati Mili.

Obojica su nakon osvojene titule dočekani u svojim gradovima. Sinoć je preko 10.000 ljudi pozdravilo Novaka Đokovića u Beogradu, dok je mladi Poljičak dočekan u Splitu.

1 / 5 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

"Uvek je lepo trenirati s jednim od najboljih svih vremena. Uđeš opuštenije u meč. Nakon treninga s Đokovićem dođeš da igraš juniorski tenis. Imaš više vremena, ranije si na loptici. Mislim da mi je to dosta pomoglo. Da li smo se kasnije družili? Videli smo se na večeri i čestitali jedan drugome", ispričao je Mili Poljičak.

On je odgonetnuo i dilemu koja postoji poslednjih nekoliko dana. Poznato je da se sa novakom kladio u kugle sladoleda, a sada je jasno i koliko će ih Novak pojesti na račun mladog hrvatskog tenisera.

"Ja sam dužan Novaku 11 kugli. Jeste, bilo je 16, ali sam uspeo da smanjim", otkriva mladi teniser.

(Espreso, Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.