NOLETOV 'BIG BANG': Sat koji je Đoković nosio na Vimbldonu vredi pravo malo BOGATSTVO!
Avioni, kamioni: Novak Đoković, Foto: Profimedia

MA KAKAV PEHAR, SAT JE TROFEJ

NOLETOV 'BIG BANG': Sat koji je Đoković nosio na Vimbldonu vredi pravo malo BOGATSTVO!

Na Đokoviću zapažen detalj na proslavi osvajanja Vimbldona, koji je malo ko primetio

Objavljeno: 12:30h

Po prvi put otkad je sklopio saradnju sa kompanijom "Iblo" (Hublot), poznatim švajcarskim proizvođačem satova, Novak Đoković je osvojio Grend slem titulu i tom prilikom pokazao jedan od najnovijih satova svog partnera.

Detalj koji mnogi nisu primetili tokom dodele trofeja jeste upravo sat, koji je Novak stavio na ruku za tu posebnu priliku.

1 / 5 Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Radi se o satu "Big Bang Meca-10" koji poseduje kućište od 45 mm napravljeno od mikrobrušene i polirane plave keramike i na vrhu je okvir u istoj boji. Materijal je veoma težak za bojenje, ali Ibloova patentirana metoda osigurava da živopisna nijansa bude jasna.

Ispod njegovog safirnog kristala nalazi se mat plavi skeletizovani brojčanik koji pokazuje njegovo kretanje, a takođe ima podbrojčanik za sekunde na 9 sati i indikator rezerve snage zupčanika na 6 sati. Na vrhu paketa je plavo-crna strukturirana gumena traka i crna kopča sačinjena od keramike i titanijuma.

A cena, cena je prava "sitnica". Ovaj sat u slobodnoj prodaji na sajtu kompanije "Iblo" (Hublot) košta 24,100 dolara.

Podsetimo, švajcarska kompanija bila je jedan od sponzora koja je čvrsto ostala uz srpskog tenisera nakon dešavanja iz Australije. Takva odluka im se definitivno isplatila.

- Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Iblo će nastaviti svoje partnerstvo sa svetskim teniserom broj jedan - saopštili su iz švajcarske kompanije u januaru.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.