ŠTA JE U FLAŠICI? Đokovića neznalice optužuju za DOPING na osnovu ovog snimka! (VIDEO)
Je l' sad? Novak Đoković je želeo da zna kad tačno da uzme misteriozni lek, Foto: Printscreen/Twitter/ieup

misterija

ŠTA JE U FLAŠICI? Đokovića neznalice optužuju za DOPING na osnovu ovog snimka! (VIDEO)

Brojni su optužili Đokovića za doping, neko razuman je odgovorio da nijedan teniser ne bi uzimao nešto nedozvoljeno naočigled svih i pred kamerama, a stigao je i jedan posebno duhovit odgovor

Objavljeno:

Novak Đoković je dobrano uplašio svoje navijače kada se našao u zaostatku od dva seta u meču četvrtfinala Vimbldona sa mladim Janikom Sinerom.

Italijan jeste igrao dosta dobro, ali bilo je jasno da treći teniser sveta i branilac titule nije bio na svom nivou, ali onda se iz svlačionice vratio sa novim fokusom. Više nije dozvolio nijedan brejk Sineru do kraja meča i velikim preokretom je izborio polufinale.

1 / 5 Foto: EPA/Tolga Akmen

Dok se sumiraju utisci sa odličnog meča, na Tviteru se povela rasprava oko jednog detalja sa meča za koji neki kažu da je uticao na preokret, iako se na snimku ne vidi u kom trenutku meča se dogodio.

Naime, tokom jedne pauze između gemova, Novak je posle konsultacija mimikom sa svojim štabom iz jedne plastične bele flašice udahnuo nešto dva puta, bar se tako čini.

Korisnik Tvitera koji je podelio snimak se zapitao šta je u misterioznoj boci jer retko vidimo da teniser uzme neki ovakav lek ili napitak, a odmah su krenule teorije zavera.

Brojni su optužili Đokovića za doping, neko razuman je odgovorio da nijedan teniser ne bi uzimao nešto nedozvoljeno naočigled svih i pred kamerama, a stigao je i jedan duhovit odgovor:

- U boci je helijum. Zar niste videli kako je Đoković poleteo?

Novak Đoković
foto: Profimedia

Pobornici priče o dopingu kažu da su i bicikliste kao danas teniser testirali svakodnevno, ali da je problem bio što su mnogima to najavljivali; jedan tviteraš pretpostavlja da je u pitanju samo proteinski suplement, neko da je to lek za astmu, a oni pakosni da je to lek za KOVID...

Šta vi mislite?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.