ĐOKOVIĆ BEZ USTRUČAVANJA! Požalio se na SULUD potez Vimbldona, oni ga "oduvali", a argument im je SMEŠAN!
Jedan od najboljih tenisera u istoriji; Novak Đoković, Foto: EPA/Andy Rain

govore jedno a rade drugo!

ĐOKOVIĆ BEZ USTRUČAVANJA! Požalio se na SULUD potez Vimbldona, oni ga "oduvali", a argument im je SMEŠAN!

Srpski teniser argumentovano se žali, a njima izgovor toalet

Objavljeno: 09:26h

Novak Đoković je jedva pre ponoći završio meč osmine finala Vimbldona protiv Tima van Rajthovena zbog greške organizatora, da je trajalo još dvadesetak minuta, duel bi se protegao na dva dana.

Treći teniser sveta savladao je Holanđanina 3:1 u setovima, a da se meč kojim slučajem odužio - morao bi da bude prekinut zbog zakona o "remećenju reda i mira". Sve to moglo je da se izbegne i ne bude dodatni teret o kojima bi mislili učesnici i svi prisutni u Londonu, samo da su mečevi tog dana počeli ranije, međutim Vimbldon je imao druge planove...

OPET SVI PRIČAJU O JELENI ĐOKOVIĆ! Novakova žena ODUŠEVILA! (FOTO)

- Ne vidim razlog zašto nije bilo ranijeg početka meča, da budem iskren, posebno što sada imamo i intervjue na terenu kojih nije bilo ranije. Takođe, vreme između mečeva... Ako ste poslednji po rasporedu, sigurno igrate u dvoranskim uslovima, a to sve menja. Klizavije je, tu su reflektori - požalio se srpski teniser, koji takođe smatra da Vimbldon pokušava da "pogura" noćne mečeve zbog TV prava.

1 / 8 Foto: Printscreen/Twitter/@Wimbledon

U ponedeljak je stigao i odgovor iz Vimbldona. Izvršna direktorka AELTC-a Sali Bolton pokušala je da opravda raspored na turniru, rekavši da nema planova da se pomera vreme početka ili da se uvedu noćni mečevi, prenosi "Gardijan".

SRBIJO, MIRNO SPAVAJ: Đoković NAJAVIO velike stvari!

- Pauze u mečevima su tu zbog navijača, da mogu da jedu, zabavljaju se, odu u toalet.

Po svemu sudeći, deluje da Novaka Đokovića ponovo neće uvažiti, ali dobra vest je da ovog utorka sigurno neće igrati u večernjem terminu, jer je susret četvrtfinala sa Janikom Sinerom zakazan za 14.30.

Novak Đoković je poslednji teniser koji je kriitkovao Vimbldon zbog noćnih mečeva, međutim turnir navodi da ga sluša, a to zapravo nije slučaj.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.