RAFA "DERE" RIVALE, A OPET KUKA: Španac sam sebi dosadio pričom o povredi!
Rafael Nadal, Foto: Printscreen/Youtube/Wimbledon

NEVEROVATNO!

RAFA "DERE" RIVALE, A OPET KUKA: Španac sam sebi dosadio pričom o povredi!

Novi turnir, ista priča

Objavljeno: 22:58h

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale Vimbldona pobedom u tri seta nad Botikom van de Zandšulpom.

Španac je igrao sjajno do pred kraj trećeg seta kada je imao 5:2, ali je dozvolio Holanđaninu da se vrati i odvede meč u taj-brejk.

Tamo je imao tri vezane meč-lopte, ali je iskoristio tek četvrtu i bio je zbog toga srećan u izjavi nakon meča na terenu.

- Što se mene tiče, posle svih stvari koje su mi se dešavale u poslednjih nekoliko meseci, sposoban sam da igram u četvrtfinalu Vimbldona i veoma sam srećan zbog toga.

Rafael Nadal
Rafael Nadalfoto: Profimedia

Sledeći rival biće Tejlor Fric?

- Svaki meč je drugačiji. On igra dobro, ima fantastinu godinu. Osvojio je prvi Masters, ali to je četvrtfinale Vimbldona, biće drugačije. Šta drugo mogu da očekujem.

U nedelju je stigao da bude na ceremoniji proslave 100 godina igranja na Centralnom terenu, kao i da ode u obilazak Londona.

- Na grend slemovima imamo jedan dan slobodan između mečeva. I ranije sam ih igrao i uspevam, naravno, da igram i treniram sa najvećim intenzitetom. Juče je bilo sjajno da delim teren sa svim tim legendama. Bilo je veoma emotivno, Centralni teren, 100 godina i biti deo tih legendi za mene je bilo nezaboravno. Hvala vam svima što ste došli da to gledate - rekao je Nadal.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.