FEDERER JE TU, NAVIJAČI SE RASPILAVILI: "Vaše Veličanstvo, Maestro, kakva ELEGANCIJA!" A Noletovi im kažu... (FOTO)
Rodžer Federer na Vimbldonu, Foto: Profimedia

posebna prilika

FEDERER JE TU, NAVIJAČI SE RASPILAVILI: "Vaše Veličanstvo, Maestro, kakva ELEGANCIJA!" A Noletovi im kažu... (FOTO)

Da li će gledati baš Đokovića na veliki dan za Vimbldon?

Objavljeno: 13:43h

Rodžer Federer po prvi put od 1999. ne igra na Vimbldonu, ali se rekorder sa osam titula posebnim povodom pojavio u kompleksu Ol Inglend kluba.

Pošto po prvi put od 2014, ali ne zbog vremenskih uslova, već odlukom organizatora, nedelja nije slobodan dan, već se igraju mečevi osmine finala u singlu, Švajcarac je dobio poziv da uveliča dan kad obeležavaju 100 godina od otvaranja čuvenog Centralnog terena.

1 / 7 Foto: EPA/Olivier Hoslet

Takozvana "Srednja nedelja" od ove godine će se redovno igrati na Vimbldonu, a organizatori kažu da na ovaj način žele da približe turnir većem broju fanova širom sveta.

Sigurno im j ei zarada jak motiv jer je na ostalim grend slemovima "srednja nedelja" jedan od najgledanijih dana s obzirom da je neradni dan u pitanju.

Na ovaj način, Englezi su i rasteretili ponedeljak koji sledi a koji je bio poznat kao "manični ponedeljak" jer bi se tokom njega ranije igrali svi mečevi osmine finala što je bilo prilično prenatrpano, naročito uz uvek moguću londonsku kišu.

Federer je fotografisan u vrlo elegantnom izdanju, u tamnom odelu, a fanovi su ga jedva dočekali.

Utrkuju se u hvalospevima: "Njegovo veličanstvo", "Osmo svetsko čudo", "Maestro", "Kralj", "GoaT", "Kakva elegancija", "Baš si mi nedostajao...".

Javili su se ipak i navijači Novaka Đokovića koji sporadično napomenu kako je Novak bolji od Rodžera, što nikako ne nailazi na odobravanje onih za koje je Federer praktično bog.

Dok se ovakvi navijači raspravljaju, oni koji ih vole sve se nadaju da bi po prvi put Federer, Đoković, Rafael Nadal i Endi Mari mogli da zaigraju zajedno u istom timu - na Lejver kupu u septembru. Novak je rekao da je to moguće...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.