ĐOKOVIĆ, NADAL, FEDERER I MARI PRVI PUT U ISTOM TIMU? "Moguće je!"
Novak Đoković diže pehar Lejver kupa 2018., Foto: EPA/Kamil Krzaczynski

novak je za

ĐOKOVIĆ, NADAL, FEDERER I MARI PRVI PUT U ISTOM TIMU? "Moguće je!"

Novak je igrao samo 2018. godine kada je od "Velike četvorke" u timu bio "domaćin" Rodžer Federer, a selektor je bio Bjern Borg

Objavljeno: 19:58h

Novak Đoković je posle plasmana u treće kolo Vimbldona otkrio da bi mogao da nastupi na ovogodišnjem Lejver kupu.

Srbin je sa laganih 3:0 pobedio Tanasija Kokinakisa, a na konferenciji za medije je između ostalog upitan o mogućnosti da igra na ovom egzibicionom, ali prestižnom takmičenju u vlasništvu Rodžera Federera.

Rafael Nadal, Rodžer Federer
foto: Profimedia

- Moguće je, moj agent je u kontaktu sa njima. Donećemo odluku posle Vimbldona. Bila bi čast igrati tamo - rekao je Đoković i dodao:

- Lejver kup je jedino takmičenje gde velika trojka, velika četvorka igra u istom timu. U pitanju je različit i uzbudljiv koncept za igrače, ali i navijače. O2 arena je poznato mesto za mene i sve nas. Igrali smo Završni masters tu više od 10 godina. Sa razlogom se igralo tu, bio je to uspešan događaj. Pune tribine svaki meč, singl, dubl. Bilo bi zadovoljstvo igrati tamo. Bez obzira da li ću igrati ili ne, biće to sjajan turnir sa punim tribinama bez sumnje.

Lejver kup
foto: Profimedia

Lejver kup je pve godine na programu od 23. do 25. septembra u Londonu i na njemu se takmiče dva tima – tim Evrope i tim sveta.

Za sada, sigurni učesnici su Rafael Nadal, Endi Mari i Rodžer Federer sa jedne, odnosno Feliks Ože-Alijasim, Tejlor Fric i Dijego Švarcman sa druge strane.

Biće ovo peto izdanje Lejver kupa, a Novak je igrao samo 2018. godine kada je od "Velike četvorke" u timu bio "domaćin" Rodžer Federer, a selektor je bio Bjern Borg.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.