DVOSTRUKI ŠAMPION STAO PRED "BOMBARDEROM": Izner izbacio Marija, Alkaras moćan!
Džon Izner i Endi Mari, Foto: EPA/Neil Hall

hoće li se vraćati?

DVOSTRUKI ŠAMPION STAO PRED "BOMBARDEROM": Izner izbacio Marija, Alkaras moćan!

Za utehu Britancima, deveti nosilac Kameron Nori je prošao dalje

Objavljeno:

Američki teniser Džon Izner plasirao se večeras u treće kolo Vimbldona, nakon što je savladao Britanca Endija Marija sa 3:1 po setovima 6:4, 7:6 (4), 6:7 (3), 6:4.

Izner, 24. teniser sveta, pobedio je Mareja, 52. na ATP listi, posle tri sata i 18 minuta igre.

Amerikanac je kao po običaju odlično igrao na svoj servis tokom čitavog meča i nije dozvolio Škotui nijedan brejk. Sa druge strane, on je dva puta uspeo da oduzme servis Mariju, što mu je bilo dovoljno za osvajanje prvog i četvrtog seta.

U drugom i trećem setu nije vidjen brejk, pa su rešavani u taj-brejku. U drugom setu Izner je slavio u taj-brejku sa 7:4, dok je u trećem setu pobedio Britanac sa 7:3. U narednom kolu, Izner će igrati protiv Italijana Janika Sinera.

Za utehu Britancima, deveti nosilac Kameron Nori je prošao dalje pobedom 3:2 nad Jaumeom Munarom iz Španije.

Ranije se španski teniser Karlos Alkaras plasirao u treće kolo pošto je u tri seta pobedio Holanđanina Talona Grikspora 6:4, 7:6 (0), 6:3.

Alkaras, sedmi teniser sveta, pobedio je Grikspora, 53. na ATP listi, posle dva sata i osam minuta igre. Španac je tri puta oduzeo servis protivniku, dozvolivši samo jedan brejk sa druge strane.

U narednom kolu, Alkaras će igrati protiv Oskara Otea iz Nemačke.

U treće kolo se plasirao i Tim fan Rajthofen, savladavši 18. tenisera sveta Amerikanca Rajlija Opelku sa 3:1 po setovima 6:4, 6:7 (8), 7:6 (7), 7:6 (4).

Holanđanin, 104. na ATP listi, do pobede je stigao posle tri sata i devet minuta igre.On će u trećem kolu igrati protiv Gruzijca Nikoloza Basilašvilija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.