"MRZIM TENIS, GADI MI SE! ALI KAD MI KAŽU DA ĆU DOBITI 60.000 EVRA..."
"Koliko ćeš tek ti da dobiješ?" Benoa Per sa Novakom Đokovićem, Foto: EPA/Chema Moya

BAR JE ISKREN

"MRZIM TENIS, GADI MI SE! ALI KAD MI KAŽU DA ĆU DOBITI 60.000 EVRA..."

"Kralj duplih grešaka" je poznat po nekontrolisanim izlivima emocija tokom mečeva, svađanju sa sudijama i lomljenju reketa neuobičajenom silinom

Objavljeno:

Jedan od najkontroverznijih tenisera današnjice još jednom se našao u centru pažnje i to zbog izjava nakon poraza u prvom kolu Vimbldona.

Benoa Per je rekao da je na londonski grend slem stigao bez treninga i da je nakon Rolan Garosa tenis igrao možda tri ili četiri sata, odnosno da je na travi obavio samo dva treninga.

- Znao sam da je ovde teško, ali sam isto tako znao da ću zaraditi nešto novca i to je bilo dobro za mene, ali bilo je jako teško da dođem do drugog ili trećeg kola.

Francuz je priznao da je novac isključivi razlog zašto je odlučio da nastupi na Vimbldonu.

- Na Vimbldonu za novac? Za te brojke dolazim šta god da se desi. Iskreno, otišao bih na svaki turnir gde mi kažu da će mi platiti 60.000 evra. Šta se god desilo i da mi govore da ne dolazim, otišao bih.

Per je poznat po nekontrolisanim izlivima emocija tokom mečeva, svađanju sa sudijama i lomljenju reketa neuobičajenom silinom.

Benoa Per
foto: EPA/Clive Brunskill

- Odlazim kod psihologa. Ne osećam se srećnim zbog svog života. Zato sam želeo da pauziram i vratim strast prema sportu. Pokušavam da se otarasim toga, jer pre sam voleo tenis, voleo sam ove trenutke napetosti, da sam na terenu, ali sada mi je jako loše. To je stanje uma koje sam imao neko vreme.

- Trenutno ne volim tenis, mrzim ga. Izlazak na teren je nešto što mi se gadi. Svaki put kada zakoračim u to, dođe mi da pobegnem. Kada se nađem na terenu, napadne me anksioznost, ne mogu da se nosim sa tim. Zato sam malo igrao na Rolan Garosu i moj nastup ovde je bio prilično predvidljiv. Moram da povratim to zadovoljstvo igranja koje više ne osećam.

- Na kraju sam odlučio da se obratim stručnjacima. Još se nije isplatilo, ali hoće na duže staze - uveren je iskusni teniser.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.