"NADAL JE PRAVI, ĐOKOVIĆ HOĆE NA SILU DA GA VOLE!" - Ruskinja koja je razbesnela Noletove fanove ušla u POLUFINALE!
Darija Kasatkina/Novak Đoković, Foto: EPA/Mohammed Badra

ali ne ide...

"NADAL JE PRAVI, ĐOKOVIĆ HOĆE NA SILU DA GA VOLE!" - Ruskinja koja je razbesnela Noletove fanove ušla u POLUFINALE!

Sa druge strane, Švjontek podržava suspenziju Rusa i Belorusa sa Vimbldona, koju su Novak i Rafa osudili, a s obzirom da je Kasatkina Ruskinja, njihov duel bi mogao da bude vrlo zanimljiv

Objavljeno:

Ruska teniserka Darija Kasatkina izborila je svoje prvo grend slem polufinale.

Ona je u prvom meču dana na Rolan Garosu, kada su u pitanju singl turniri, savladala zemljakinju Veroniku Kudermetovu sa 6:4, 7:6 (7:5).

Darija Kasatkina
foto: EPA/Mohammed Badra

Kasatkina se našla u centru pažnje sportske javnosti u Srbiji kada je početkom februara pričala o deportaciji Novaka Đokovića iz Australije, za koju je smatrala da je opravdana.

- Ne bi bilo prijatno ostalim igračima da je Novak dobio dozvolu da igra. Svi mi smo podneli neku vrstu žrtve i prihvatili smo pravila igre da bismo se našli na terenu. Đoković je želeo da ide svojim putem. Da je na kraju igrao, to ne bi bilo fer prema ostalima - rekla je Kasatkina i nije tu stala.

Novak Đoković
foto: EPA/Mohammed Badra

- Novak je osoba koja pokušava da učini sve kako bi ga svi voleli. Svi mi to vidimo, čini sve, ali mu ne ide. Za razliku od njega Rafa Nadal je "pravi". Ne lomi rekete, drugačije pokazuje emocije, a njegovu frazu "Vamos!" svi volimo. Bolje je da te ljudi ne vole zbog onoga što jesi nego da te vole zbog onoga što nisi - zaključila je 20. teniserka sveta.

Naravno, ovo je odmah izazvalo bes kod Noletovih fanova...

Kasatkina bi u polufinalu mogla da igra protiv Ige Švjontek koja je juče istakla kako joj je žao što zbog svojih obaveza ne može da gleda duel Đokovića i Nadala, ali i kako svi na Turu znaju da je ona velika navijačica "Kralja šljake" i da joj je on idol.

Iga Švjontek
foto: EPA/Fabio Frustaci

Švjontek pak podržava suspenziju Rusa i Belorusa sa Vimbldona, koju su Novak i Rafa osudili, a s obzirom da je Kasatkina Ruskinja, njihov duel bi mogao da bude vrlo zanimljiv.

Da bi do njega došlo, šampionka Frenč opena iz 2020. prvo mora da pobedi Amerikanku Džesiku Pegulu u četvrtfinalu koje je počelo u 14.40.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.