HIT TVIT AMERIKANCA: "Odem da trčim, vratim se, a Rafa i Nole još igraju ISTI gem!"
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: Profimedia

šou

HIT TVIT AMERIKANCA: "Odem da trčim, vratim se, a Rafa i Nole još igraju ISTI gem!"

Kada se završio maratonski gem, na Tviteru se pojavio najbolji, urnebesan komentar njihovog kolege

Objavljeno:

Rafael Nadal i Novak Đoković su sinoć publici priredili još jedan spektakularni obračun, 10. na kultnom "Filip Šatrijeu".

Nadal je osmi put pobedio Đokovića u Bulonjskoj šumi i stigao do polufinala posle 4 sata i 12 minuta borbe.

Poznato je da i Rafa i Nole imaju duge pripreme za servis, pogotovo su upadljivi rituali Španca, pa je i to doprinelo dužini meča, ali ko može da im zameri kad se vidi koliko su energije ulagali u svaki udarac.

1 / 5 Foto: EPA/Yoan Valat

U svakom slučaju, bilo je ne samo dugih poena već i izuzetno dugih gemova. Šesti u drugom setu, na servis Španca, trajao je čak 18 minuta i 39 sekundi, a na kraju je Nole napravio brejk za izjednačenje 3:3 (kasnije i preokrenuo i dobio ovaj set).

Kada se završio ovaj maratonski gem, na Tviteru se pojavio najbolji, urnebesan komentar njihovog kolege. Naravno da su svi oni koji nisu i dalje na turniru s uživanjem gledali 59. okršaj Nadala i Đokovića (sada je 30-29 za prvog reketa sveta), bez obzira na nenormalnu satnicu organizatora, diktiranu od strane TV stanica.

Tako je američki teniser Tenis Sandgren prokomentarisao:

- Odem na trčanje a oni odigrali samo jedan gem - napisao je uz smajli svojevremno 41. igrač sveta, a ovo je nasmejalo i komentatore Jurosporta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.