MEKINRO VEĆ PROGNOZIRAO ISHOD MEČA IZMEĐU NOVAKA I NADALA: Evo na čiju stranu je stao legendarni teniser!
Džon Mekinro, Foto: EPA/SALVATORE DI NOLFI

interesantno

MEKINRO VEĆ PROGNOZIRAO ISHOD MEČA IZMEĐU NOVAKA I NADALA: Evo na čiju stranu je stao legendarni teniser!

Amerikanac kaže da je neverovatno šta Đoković i Nadal rade da bi pokazali koliko su dobri

Objavljeno:

Džon Mekinro, bivši grend slem šampion, usudio se da prognozira eventualni sudar Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u Parizu.

Đoković je bez velikih problema eliminisao Aljaža Bedenea u trećem kolu, 6:3, 6:3, 6:2, dok je Nadal pobedio Botika van de Zandšulpa iz Holandije, 6:3, 6:2, 6:4.

I jedan i drugi će morati da preskoče još po prepreku u osmini finala, Novak Argentinca Dijega Švarcmana, a Španac Feliksa Ožea-Alijasima iz Kanade.

- Ne morate da brinete kada je reč o Rafi na Rolan Garosu, ako gledate njegov rekord, to je potpuno nestvarno. Osvojio ga je 13 puta, sve je samo u tome da li se dobro oseća fizički. Ako je tako, čak i Novak kaže da je on favorit, jer želi da skine pritisak sa sebe. Uvek kažete, 'pobediće onaj drugi'. Nadal je osvajao turnir 13 puta, Novak dva, tako da se pitate ko je favorit ako su obojica zdravi - kaže Mekinro.

Amerikanac kaže da je neverovatno šta Đoković i Nadal rade da bi pokazali koliko su dobri.

Rafael Nadal, Novak Đoković, Tenis
foto: Profimedia

- Znam da ga je Novak prošle godine pobedio u polufinalu, Rafa nije igrao šest meseci. Iznenada, ide Australija i svi kažu da će Novak oboriti rekord tamo i šta se desi? Ne dozvole mu da igra, izbace ga iz zemlje. Rafa Nadal osvoji Australijan open, a da nije igrao šest meseci. Ovi momci su neverovatni. Zadivljujući. Tako da će biti teško pobediti ih -

Osvrnuo se Mekinro na prethodne mečeve Đokovića, ne samo u Parizu.

- Nisam suguran da je Đoković još na najboljem nivou, ali bliži se tome. Novak ima taj način da ovakve situacije pretvara u nešto pozitivno, a to je vrlo teško. Iznenada, izgubi od Alkarasa u Madridu i desi se, šta? Pa onda pobedi u Rimu! Sad izgleda da se Novak Đoković vratio! U 35 godini je u neverovatnoj formi. I sad ako je do prognoze, ako se ja pitam i moram da biram ko bi sad pobedio, dao bih prednost njemu. Ali, tanku, vrlo tanku - zaključio je Mekirno.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.