VELIKA BORBA DVA ŠPANCA! Malo je falilo da se desi ogromno iznenađenje u Parizu! (FOTO)
Karlos Alkaraz, Foto: EPA/Yoan Valat

POSLE VIŠE OD ČETIRI SATA IGRE!

VELIKA BORBA DVA ŠPANCA! Malo je falilo da se desi ogromno iznenađenje u Parizu! (FOTO)

Karlos Alkaraz pobedio je Alberta Ramosa-Vinjolasa 3:2

Objavljeno: 22:07h

Šesti teniser sveta Španac Karlos Alkaraz plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je savladao zemljaka Alberta Ramosa-Vinjolasa 3:2 (6:1, 6:7, 5:7, 7:6, 6:4).

Duel dva španska tenisera trajao je četiri sata i 34 minuta.

Poslednji set u meču bolje je otvorio Ramos-Vinjolas, koji je poveo sa 3:0. Alkaras potom uzvraća sa četiri gema zaredom, ali njegov protivnik dolazi do izjednačenja u narednom gemu. I sledeći gem završen je brejkom, koji je na kraju bio dovoljan za pobedu 19-godišnjeg tenisera.

Plasman u sledeću rundu osigurao je i Argentinac Dijego Švarcman, koji je bio bolji od Španca Haumea Munara. U trećem kolu Švarcmana očekuje duel protiv Grigora Dimitrova koji je savladao Bornu Ćorića.

Amerikanac Brendon Nakašima je posle tri seta pobedio Holanđanina Talona Grikspora i u narednoj rundi igraće protiv trećeg tenisera sveta Nemca Aleksandra Zvereva.

Do treće runde došao je i Holanđanin Botik van de Zandšulp, kojem je meč pri rezulatu 6:4, 7:6, 3:2, predao Italijan Fabio Fonjini. Van de Zandšulp će za protivnika imati boljeg iz meča u kojem igraju Rafael Nadal i domaći teniser Korentan Mute.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.