ĐOKOVIĆ PROŠAO PRAVI PAKAO! Najbolji teniser sveta po prvi put progovorio o pritiscima!
Novak Đoković, Foto: Starsport©

nije mogao više da ćuti!

ĐOKOVIĆ PROŠAO PRAVI PAKAO! Najbolji teniser sveta po prvi put progovorio o pritiscima!

Srpski teniser otkrio situaciju sa sponzorima koja nije nimalo laka

Objavljeno: 20:03h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je konačno progovorio o sponzorima koji su ostali uz njega, ali i o onim koji više nemaju saradnju sa njim.

Najbolji teniser na svetu je, u Parizu, otkrio kako je Lakost trpeo neverovatne pritiske zbog njega, ali mu je neizmerno drago što su nastavili saradnju.

- O nekim stvarima i ne mogu da govorim pre nego što se izdaju zvanična saopštenja za javnost. Glavni sponzori su ostali uz mene i na tome sam im zahvalan, ali neke sponzorske ugovore više nemam. To je sve što mogu da kažem, ne mogu da ocenjujem i procenjujem da li je neko trebalo da me napusti ili ostane uz mene. Mnogo je faktora koji utiču na to - rekao je Đoković i dodao:

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Profimedia

- Ponavljam, drago mi je da su uz mene ostali glavni sponzori – Lakost, Hed i Asiks. Pogotovo Lakost. S njima smo često bili u kontaktu, najviše Edoardo (jedan od Đokovićevih agenata), i ja sam lično razgovarao sa prvim čovekom Lakosta. Oni su razumeli čitavu situaciju i sve što se dešavalo. Kao njihov globalni ambasador, bio sam im bitan. Nisu bili u lakoj poziciji. Rekli su nam da je bilo dosta i pritisaka, i od medija i od klijenata nekih koji možda nisu bili saglasni sa time da ja ostanem. Uvek ima izazova, ali mislim da su napravili dobru odluku i zahvalan sam im na tome – trudiću se da, kao i do sada, zastupam brend Lakost kao što dolikuje, na najbolji mogući način. Ipak je to jedan od najstarijih teniskih brendova, sto i više godina, ponosan sam što nosim krokodila - rekao je Novak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.