DOBILA MURINJA NA SUDU, SADA OPORAVLJA MARIJA! Egzotična doktorka spremila NAPITAK za rušenje Đokovića! (FOTO)
Endi Mari i Novak Đoković, Foto: EPA/Peter Klaunzer

OTKUD ONA?

DOBILA MURINJA NA SUDU, SADA OPORAVLJA MARIJA! Egzotična doktorka spremila NAPITAK za rušenje Đokovića! (FOTO)

Endi Mari sarađuje sa nekadašnjom doktorkom Čelsija

Objavljeno: 20:20h

Posle impresivnih pobeda protiv Dominika Tima i Denisa Šapovalova, Endi Mari je zakazao susret sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem u osmini finala Otvorenog prvenstva u Madridu.

Čak i sa metalnim kukom, nekadašnjem Grend slem šampionu je poslednjih meseci pomagala bivša doktorka Čelsija Eva Karneiro da poboljša svoje performanse.

Doktorka Karneiro je rođena u Gibraltaru, Čelsi je napustila 2015. godine nakon što se posvađala sa tadašnjim menadžerom Žozeom Murinjom koga je kasnije dobila na sudu.

Eva Karneiro bivša doktorka Čelsija
Eva Karneiro bivša doktorka Čelsijafoto: KIERAN GALVIN/EPA

Karneiro i nutricionista Glen Kirni proizveli su dodatak na bazi kolagena koji je pomogao Mariju da ponovo zaigra na visokom nivou.

Komercijalno dostupan dodatak pod nazivom TRR, koji kombinuje morski kolagen sa kurkumom i bakrom između ostalih sastojaka, pomogao je Mariju da se vrati tenisu.

Endi Mari
Endi Marifoto: EPA/Juanjo Martin

Okršaj dvojice velikih rivala je nekada bio teniski klasik, ali su povrede i godine mnogo uticale na njihove karijere, pa nisu ukrstili rekete od davne 2017, iako su u nekoliko navrata trenirali zajedno.

Do sada su u karijeri igrali 36 puta, a srpski teniser za sada vodi 25:11 u međusobnom skoru. Najveći broj tih mečeva je zapravo bio u finalima, pošto su igrali 19 puta za titulu, a Novak u tim mečevima vodi sa 11:8.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.