MARI O ŠANSAMA PROTIV ĐOKOVIĆA: On je svetski broj 1, a ja igram sa METALNIM kukom...
Endi Mari, Foto: EPA/Yoan Valat

SVE JE REKAO

MARI O ŠANSAMA PROTIV ĐOKOVIĆA: On je svetski broj 1, a ja igram sa METALNIM kukom...

Tim i Šapovalov su velika imena, ali Austrijanac je daleko od najbolje forme dok Kanađanin nikad nije blistao na šljaci. Ali, ipak su dosta značila Britancu pred mnogo jači test u vidu Novaka

Objavljeno: 10:06h

Endi Mari kaže da ne bi trebalo da ima nikakvu šansu u meču s Novakom Đokovićem, ali da se raduje prilici da opet igra sa njime.

Škot je u Madridu pobedio Dominika Tima i Denisa Šapovalova, pa će se u trećoj rundi sastati sa Đokovićem, koji je u dva seta bio bolji od Gaela Monfisa.

Tim i Šapovalov su velika imena, ali Austrijanac je daleko od najbolje forme dok Kanađanin nikad nije blistao na šljaci. Ali, ipak su dosta značila Britancu pred mnogo jači test u vidu Novaka.

Endi Marej Novak Đoković
foto: AP/Han Yan

- U teoriji, ne bi trebalo da imam šansu u tom meču. On je svetski broj jedan, a ja igram sa metalnim kukom, tako da ne bi trebalo da imam šansu - podsetio je Mari da je čudo da je i dalje na Turu posle operacija koje je imao i dodao:

- To je izvrsna prilika da vidim na kojem nivou mi je igra. Imali smo mnogo velikih bitaka u našim karijerama, na najvećim turnirima na svetu. Mislim da smo igrali u finalima sva četiri grend slem turnira, igrali smo i ovde u finalu, a dugo nisam imao priliku da igram s njime.

Mari ističe da nije znao hoće li uopšte imati priliku da igra opet s Novakom, pošto su se poslednji put sastali u Dohi 2017. godine.

- Zato ću uživati, imaću fantastičan stav na tom meču, daću sve od sebe i videti gde sam u ovom trenutku.

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.