NADAL JE U OVOM TRENUTKU PREJAK! Kecmanović dao sve od sebe, ali nije uspeo da napravi iznenađenje! (VIDEO/FOTO)
Miomir Kecmanović, Foto: Profimedia

ATP MADRID, DRUGO KOLO

NADAL JE U OVOM TRENUTKU PREJAK! Kecmanović dao sve od sebe, ali nije uspeo da napravi iznenađenje! (VIDEO/FOTO)

Kompletan tok meča možete pratiti uživo na našem portalu

Objavljeno: 19:23h

Srpski teniser Miomir Kecmanović izgubio je u drugom kolu Mastersa u Madridu od Rafaela Nadala rezultatom 2:0 (6:1, 7:6).

Španac je ubedljivo stigao do prvog seta brejkovima u četvrtom i šestom gemu, ne dozvolivši Kecmanoviću da mu oduzme servis.

U drugom setu, srpski teniser je zaigrao mnogo bolje. Nakon dva brejka na obe strane set se odlučivao u taj-brejku, u kome je koncentrisaniji bio Nadal i trijumfovao sa 7:4.

1 / 3 Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

U trećem kolu Nadal će igrati sa boljim iz duela Belgijanca Davida Gofina i Holandjanina Botika Van De Zandšulpa.

DRUGI SET:

TAJ-BREJK: Potpuno je stao bekhend Nadalu, ali zato Kecmanovića muči forhend, mini brejk pravi španski teniser 3:2. Silovito uzvraća Kecmanović i vraća mini brejk 3:3. Nova forhend greška Kecmanovića, mini brejk Nadala 5:4. Dve vezane meč lopte ima Nadal. KRAJ MEČA!!!!!!!! Rafael Nadal uspeo je da savlada Miomira Kecmanovića sa 2:0 u setovima (6:1, 7:6).

6:6 - BREEEEEEEEEEJK!!!! Ne predaje se Kecmanović ima brejk priliku 30:40 koju koristi tako da će taj-brejk odlučiti pobednika drugog seta.

5:6 - BREEEEJK!!!!!!!!! Pritiska sada Nadal i dolazi do dve brejk prilike 15:40. Odmah je iskoristio prvu i nakon pauze servisa za pobedu.

5:5 - Nadal je siguran na svoj servis, ulazimo u uzbudljiv završetak drugog seta.

Rafael Nadal
foto: EPA/Rodrigo Jimenez

5:4 - Kecmanović je osvojio gem bez izgubljenog poena, Nadal mora da servira za ostanak u drugom setu.

4:4 - Zapretio je malo Kecmanović, stigao do 30:30. Sjajnim smeč udarcem Nadal dolazi do 40:30, a potom uzima i naredni poen, a samim tim i gem.

4:3 - Neverovatan poen Nadal je završio sjajnim bekhendom i tako došao do nove brejk prilike. Uzvratio je sjajnim forhendom Kecmanović. Maratonski najduži gem u meču pripao je srpskom teniseru, pritisak sada prelazi na Nadala.

3:3 - BREEEEEEEEEEEEEJK!!!!!!!! Dve brejk šanse sada za srpskog tenisera 15:40. Koristi drugu brejk priliku srpski teniser tako da ponovo imamo nerešen rezultat u drugom setu.

2:3 - BREEEEEJK!!!!! Kecmanović pravi duplu servis grešku, a Nadal koristi prvu od dve prilike i oduzima servis srpskom teniseru.

Rafael Nadal
foto: EPA/Emilio Naranjo

2:2 - Prva dupla greška Nadala na meču 30:15. Osvaja ipak naredna dva poena španski teniser i tako stiže do novog izjednačenja u gemovima.

2:1 - Sjajan servis gem Kecmanovića koji ponovo vodi u drugom setu.

Miomir Kecmanović
foto: EPA/Rodrigo Jimenez

1:1 Nastavljen je meč u Madridu. Prva brejk prilika za Kecmanovića 30:40. Spasio je dobrim servisom španski teniser, a zatim i stigao do gema.

17:32 - Igrači su ponovo na terenu, sledi zagrevanje u trajanju od tri minuta.

17:09 - KIŠA POČINJE DA PADA U MADRIDU!!!! Meč je prekinut, sledi pauza dok se ne zatvori krov.

1:0 - Sa novim loptama kreće drugi set koji svojim servisom otvara srpski teniser. Mnogo grešaka iz bekhenda napravio je Nadal i omogućio srpskom teniseru da stigne do prednosti na startu drugog dela igre.

PRVI SET:

1:6 - Tri set lopte ima Nadal 40:0. Španski teniser koristi odmah prvu i tako posle 37 minuta igre stiže do prednosti u setovima.

1:5 - BREEEEEEEJK!!!!! Nadal ponovo pritiska servis srpskog tenisera 0:30. Kecmanović ne igra ni blizu kako može, Nadal ima novu brejk priliku koju na svu sreću ne koristi 40:40. Drugu brejk priliku koristi španski teniser i sada dolazi na samo gem od osvajanja prvog seta.

1:4 - Tri velike greške Nadala dovele su gem do đusa 40:40. Taman kada smo se ponadali da bi Kecmanović mogao odmah da vrati brejk, španski teniser je ipak osvojio naredna dva poena i uspeo da overi prednost brejka.

1:3 - BREEEEEEJK!!!! Nadal stiže do prve brejk prilike koju odmah koristi i oduzima servis srpskom teniseru.

1:2 - Nadal ponovo vodi u gemovima.

1:1 - Dobar je bio Kecmanović u svom prvom servis gemu na meču. Imao je Nadal 15:30, ali se srpski teniser izvukao i stigao do izjednačenja u gemovima.

0:1 - Meč je počeo servisom Rafaela Nadala. Nakon početna dva poena koja su pripala Nadalu i srpski teniser osvojio je svoj prvi poen na meču 30:15. Naredna dva poena osvaja Nadal i stiže do prvog gema u meču.

Miomir Kecmanović i Rafael Nadal sastaju se u meču drugog kola na Mastersu u Madridu.

Ovo će biti drugi meč između Kecmanovića i Nadala. U jedinom meču koji je odigran do sada u u Akapulku 2020. godine, teniser sa Majorke dobio je meč u dva seta.

Kecmanović je u prvom kolu bio siguran protiv Kazahstanca Aleksandera Bublika sa 2:0 u setovima, a pri tom na meču nije napravio nijednu neiznuđenu grešku.

Nadal je bio slobodan u prvom kolu kao treći nosilac, pa je ovo njegov prvi meč na turniru, a ujedno i prvi nakon finala Indijan Velsa 20. marta, kada je poražen od Tejlora Frica, nakon čega je imao pauzu zbog povrede sve do sada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.