SUICIDNE MISLI - Mlada teniserka gubi nadu: Ponekada se pitam ZAŠTO ŽIVIM!?
Marta Kostjuk, Foto: instagram/kostyukmarta

RAT U UKRAJINI

SUICIDNE MISLI - Mlada teniserka gubi nadu: Ponekada se pitam ZAŠTO ŽIVIM!?

Mnogi sportisti su napustili Ukrajinu i daleko su od svojih porodica i bespomoćno gledaju kako im se zemlja uništava.

Objavljeno:

Mlada teniserka Marta Kostjuk jedna je od onih koji danas proklinju sudbinu. Ona je 60. igračica sveta, a u nekoliko navrata oglasila zbog onoga što se dešava u njenoj zemlji.

Devetnaestogodišnja teniserka priznaje da joj je poslednjih nedelja kroz glavu prošlo mnogo mračnih misli.

- U poslednjih nekoliko sati preminuo je otac prijatelja tenisera. Kuća mu je potpuno uništena. Ne mogu da opišem kako se osećam. Prošla su dva meseca i imala sam uspona i padova. Prve dve nedelje su bile strašne i pokušavam da se naviknem. Obratila sam se psihologu, koji mi je mnogo pomogao, jer sam došao do tačke kada sam imala veoma opasne misli - rekala je Kostjuk.

- Ne želim to da kažem, ali možete da zamislite. Užasno je videti da pakao u mojoj zemlji nikada ne prestaje i ne znate šta je sledeće. Osećam se bespomoćno, osećam se kao da ne mogu ništa i ponekad se pitam za šta živim, šta bih želela da radim sa svojim životom - dodala je Ukrajinka.

Otkrila je i da je iz imenika izbrisala sve brojeve ruskih i beloruskih teniserki jer joj niko od njih nije poslao poruku, niti joj rekao bilo šta što bi joj moglo pomoći u teškim trenucima.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.