ĐOKOVIĆ NAHVALIO MARIJA PRED NJIHOV 37. OKRŠAJ: Impresivno je!
Novak Đoković i Endi Mari, Foto: EPA/Caroline Blumberg

isnpiracija

ĐOKOVIĆ NAHVALIO MARIJA PRED NJIHOV 37. OKRŠAJ: Impresivno je!

Britanac je od Dohe 2017. operisao kuk i razmišljao o kraju karijere, ali je uspeo da se vrati i trenutno je 85. na svetu, što je Novak zdušno pohvalio

Objavljeno:

Prvi teniser sveta Novak Đoković prokomentarisao je predstojeći susret sa dugogodišnjim prijateljem i rivalom Endijem Marijem u Madridu.

Srbin i Britanac sastaće se u četvrtak u osmini finala Mastersa u Madridu. Biće to njihov 37. međusobni duel, a Đoković vodi 25-11. Međutim, sastaće se prvi put još od Dohe 2017.

Britanac je u međuvremenu operisao kuk i razmišljao o kraju karijere, ali je uspeo da se vrati i trenutno je 85. na svetu, što je Novak zdušno pohvalio.

Novak Đoković, Endi Mari
foto: Printscreen/Twitter

- Pogledao sam nekoliko njegovih mečeva, zapravo sam pogledao deo duela iz prvog kola sa Dominikom Timom. Dobro se kreće, igra sve bolje. To je fantastično videti, pošto je on važan igrač za naš sport. Impresivno je što je i dalje tu, s obzirom na operaciju i na sve što ga je pratilo prethodnih godina. Njegova upornost i borbeni duh su prava inspiracija. Ostavio je trag u istoriji našeg sporta, osvojio je tri grend slem titule, zlatne medalje na Olimpijskim igrama i bio je broj jedan. On je jedno od najvažnijih imena koje imamo i odlično je što se i dalje takmiči na najvišem nivou - rekao je Đoković za Sportklub.

Pobednik će se u četvrtfinalu ukrstiti sa pobednikom meča u kom će se sastati bolji iz duela Hurkač – Davidovič Fokina i Lajović – Rud.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.