Ovo je najveća BRUKA Borisa Bekera! (FOTO)
Boris Beker, Foto: Profimedia

loš dečko belog sporta!

Ovo je najveća BRUKA Borisa Bekera! (FOTO)

Proslavljeni teniski as proživljava teške trenutke, a tokom mladosti je imao više "prestupa"

Objavljeno:

Legendarni nemački teniser Boris Beker i nekadašnji trener Novaka Đokovića je osuđen na dve i po godine zatvora zbog utaje poreza!

Mesecima se pisalo o ovom slučaju, pa je doneta očekivana presuda.

Između ostalog, veliku pažnju javnosti je privukla njegova afera sa manekenkom sa kojom je dobio ćerku Anu koji godinama nije želeo da prizna, zbog čega je postao omražen.

Naime, Ana nije plod velike ljubavi, već kako kaže Beker, petominutne afere s manekenkom Angelom Ermakovom. Manekenka je ostala trudna nakon jednog izlaska. Ta afera je Borisa koštala njegovog braka s Barbarom Feltus, s kojom ima dvojicu sinova Nou i Eliasa.

Teniser je navodno bio usamljen jer su mu prijatelji otkazali večeru, pa je odlučio to da nadoknadi na malo drugačiji način.

Osvajač Vimbldona je o tom događaju govorio na jako loš način zaboravljajući da je iz naleta strasti rođena njegova ćerka.

- Ne znam je li toalet bolje mesto, ali mi smo se s*****i na stepenicama. Mediji su preneli kako smo imali odnos na stoćicu u toaletu, a njega uopšte nije bilo tamo.

Beker je dodao i kako to nije bila afera već s**s od pet minuta.

Rezultat te avanture bio je taj da je Bekeru propao prvi brak s nemačkom lepoticom Barbarom Feltus. Iako, nije godinama želeo da prizna ćerku, nakon suđenja je ipak odlučio drugačije. On i manekenka Angela Ermakova odlučili da će imati zajedničko starateljstvo nad Anom.

Danas tvrdi da je sa Anom i njenom majkom u dobrim odnosima kao i da pokušava da izgradi bolje odnose.

Boris Beker
Boris Bekerfoto: EPA/Focke Strangmann

Danas, 21-godišnja Ana ide stopama svoje majke, pa već osvaja modne piste. Već s 14 godina znala je da želi da bude model.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.