ŠOK! Boris Beker osuđen na 2 i po godine zatvora!
Boris Beker, Foto: EPA/Andy Rain

au!

ŠOK! Boris Beker osuđen na 2 i po godine zatvora!

Nekadašnji trener Novaka Đokovića nije uspeo da se izvuče pred sudom, pa će morati na izdržavanje zatvorske kazne

Objavljeno: 17:02h

Legendarni bivši teniser Boris Beker dočekao je konačnu presudu u sudskom procesu, pa će tako morati u zatvor na 2 i po godine.

Sudija Debora Tejlor saslušala je argumente odbrane, ali je donela konačnu osuđujuću presudu. Tako je posle više od 30 minuta čekanja, u završnoj reči navela:

- Uzela sam u obzir sve optužbe izrečene protiv vas. Proneverili ste imovinu, mnogo je novca izgubljeno... - rekla je Bekeru.

Trofejni teniser je stigao na izricanje presude, a sa njim u društvu je bila i politička analitičarka Lilijan de Karvaljo Monteiro sa kojm je u vezi od 2000. godine. Njih dvoje su u sud došli držeći se za ruke, a detalj koji nije promakao medijima u Velikoj Britaniji jeste kravata sa tradicionalnim bojama Vimbldona.

Boris Beker
foto: EPA/Andy Rain

Tokom iznošenja odbrane Bekerov sin je bio u sudnici zajedno sa Lilijan. Britanski izveštači su preneli da je vladala velika tenzija. Prema najavama presuda je trebalo da bude doneta ok 16 sati, ali se na odluku čekalo mnogo duže. Reporeteri su preneli da je Beker sedeo u sudnici crven u licu i pognute glave.

Da podsetimo, trostrukom vimbldonskom šampionu je pretila zatvorska kazna od čak sedam godina, zbog brojnih dugovanja i utaje poreza. Veći deo bogatstva (oko 50 miliona evra) potrošio je na troškove razvoda od Barbare Beker, i plaćanje troškova školovanja dece.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.