BEKER STIGAO NA IZRICANJE PRESUDE! Svi su zapazili jedan zanimljiv detalj koji je imao na sebi! (FOTO)
Boris Beker, Foto: EPA/Andy Rain

PROCES SE RAZVLAČI PET GODINA!

BEKER STIGAO NA IZRICANJE PRESUDE! Svi su zapazili jedan zanimljiv detalj koji je imao na sebi! (FOTO)

Nemac će imati sreću ako bude osuđen na uslovnu kaznu uz obavezu socijalnog, društveno korisnog rada

Objavljeno: 15:32h

Pre dve nedelje, Borisa Bekera (54) porota je u stečajnom postupku proglasila delimično krivim i konačna presuda se još čeka, a legendarni Nemac imao je zanimljiv pristup svemu.

Legendarni Boris Beker praktično se već oprostio od porodice, slutio je da mu sledi odlazak u zatvor.

- Sudija Debora Tejlor danas će odlučivati o budućnosti Borisa Bekera. Teniska ikona proglašena je krivom po četiri od 24 tačke pre tri nedelje. U najgorem slučaju, 54-godišnjaku sada preti kazna od sedam godina zatvora. „Bobel“ bi večeras mogao da spava u londonskom zatvoru - najavio je Bild najgori scenario unapred.

1 / 3 Foto: EPA/Andy Rain

Još 2017. godine je Boris Beker proglasio bankrot, a proces se razvlači pet godina i Nemac je do sada uvek nalazio način da odloži presudu.

Na presudu je došao u društvu devojke Lilijan de Karvaljo Monteiro, 40-godišnje političke analitičarke sa kojom je u vezi od leta 2020. Zanimljivo je da je imao i kravatu u vimbldonskim bojama. Hoće li time "kupiti" naklonost, videćemo uskoro.

Beker će imati sreću ako bude osuđen na uslovnu kaznu uz obavezu socijalnog, društveno korisnog rada. Mnoge druge zvezde su se izvukle sa sličnim prekršajima, ali britansko pravosuđe je poznato po svojim oštrim presudama u vezi sa poreskim prevarama ili odlaganjem bankrota.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.