KECMANOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON POBEDE! I dalje ne volim šljaku, ali sam naučio da igram na njoj!
Miomir Kecmanović, Foto: Starsport©

izjava posle meča!

KECMANOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON POBEDE! I dalje ne volim šljaku, ali sam naučio da igram na njoj!

Srpski teniser će u narednoj rundi turnira u Beogradu igrati protiv boljeg iz duela između Austrijanca Dominika Tima i Australijanca Džona Milmana

Objavljeno: 19:42h

Miomir Kecmanović je na najbolji mogući način započeo takmičenje na turniru u Beogradu. On je posle svega 73 minuta igre pobedio iskusnog Francuza, Rišara Gaskea, 6:0, 6:3 i tako još jednom potvrdio da je zaista u dobroj formi.

Posle pobede nad Gaskeom srpski teniser bio je vidno zadovoljan. Sve je u njegovoj igri išlo kako je želeo.

- Sigurno se bolje osećam na šljaci. I dalje je ne volim, ali sam naučio da igram na njoj. Dosta bolje gradim poene, to što sam igrao u Brazilu i Argentini mi je pomoglo da se zaista popravim u tom delu. Dosta smo radili na pripremama, baš na kretanje smo se fokusirali. Nije išlo prošle godine, sve dok nisam to ukačio ali evo, krenulo je - izjavio je Miomir Kecmanović.

1 / 3 Foto: Starsport©

Srpski teniser je imao veliku podršku sa tribina.

- Atmosfera je bila fenomenalna. Bio sam iskreno iznenađen da je toliko ljudi došlo, pogotovo što je ovo prvo kolo, radni dan. Stvarno mi je mnogo drago da sam ovo doživeo - izjavio je srpski teniser koji će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Austrijanca Dominika Tima i Australijanca Džona Milmana.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.