NOVAK ISKRENO O SVOJOJ FORMI! Ono što mi treba je više mečeva, da podignem nivo tenisa!
Novak Đoković na konferenciji za novinare u Beogradu, Foto: Starsport©

spreman za turnir!

NOVAK ISKRENO O SVOJOJ FORMI! Ono što mi treba je više mečeva, da podignem nivo tenisa!

Najbolji teniser sveta želi daleko da dogura na turniru u Beogradu

Objavljeno: 17:17h

Novak Đoković održao je konferenciju za novinare na kojoj je govorio o izazovima koji mu slede, a prvi od njih je turnir koji se ove nedelje igra u Beogradu.

O žrebu turnira u glavnom gradu Srbije dao je sledeću izjavu:

- Biće srpskih duela. Igraću protiv Đerea ili Hamada, tu je i Kecmanović. Naravno da nam je želja da svi ostanemo što duže u žrebu. Videćemo. Evidentno je da Kecmanović dobro igra, poboljšao se u kretnji. Njegovi udarci su uvek bili odlični, ali kretnja mu je sada odlična.

Otkrio je Novak Đoković i šta će igrati nakon Beograda:

- Biću u Rimu i Madridu, to će biti moje generalne probe za Garos. Radimo evaluaciju posle svakog turnira, pa ćemo videti.

1 / 3 Foto: Starsport©

Zatim je usledilo zanimljivo pitanje koje je glasilo o čemu ste razmišljali pre spavanja?

- Razmišljao sam kako da ne priklještim našeg psa koji leži između nas. Vežbao sam disanje i na kraju sam zaspao. Jutros sam se probudio živ i zdrav.

Kako se osećate u odnosu na prošlu nedelju?

- Najpre, izvinjavam se svima što sam juče odložio konferenciju, imao sam četiri treninga juče. Svaki trenutak se trudim da povisim nivo fizičke spreme kako bih unapredio telo za izazove na šljaci. Za Monte Karlo sam bio nespreman, znao sam to. Fale mi mečevi. Ovo je podloga koja zahteva da se igra često. Nadam se da ću ovde imati više mečeva nego u Monte Karlu i nadam se podršci sa tribina, to mi daje vetar u leđa. Rolan Garos je cilj na šljaci glavni ove godine i mislima sam malo u Parizu. Ovde se ne bih zadovoljio polufinalom - rekao je Đoković i dodao:

Novak Đoković
foto: Starsport©

- Osećam se dobro i drago mi je što ću igrati ovde. Ono što mi treba je više mečeva, da podignem nivo tenisa. Prethodna iskustva su nam pomogla da ovaj turnir sada izgleda još bolje. Želimo da se svi ovde osećaju dobro. Uslovi ovde su sjajni, ima dosta terena, teretana, laundž, malo kuburimo sa prostorom, ali svi su vrlo zadovoljni. Nadam se da će i vreme da nas posluži i da će ogrejati sunce. Imamo prostora da napredujemo i nadam se da ćemo moći da sa turnira koji je ranga 250 pređemo uskoro na 500.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.