AUSTRIJANAC ZADOVOLJAN ZBOG NOVOG DOLASKA U SRBIJU! Veoma sam srećan što se vraćam na teren u Beogradu!
Dominik Tim, Foto: Starsport©

priznao da nema velike ambicije!

AUSTRIJANAC ZADOVOLJAN ZBOG NOVOG DOLASKA U SRBIJU! Veoma sam srećan što se vraćam na teren u Beogradu!

Sjajni Austrijanac vratiće se ATP turnirima nakon 10 meseci pauze zbog povrede

Objavljeno: 13:54h

Od 18. do 24. aprila u Beogradu će se održati Serbia Open, turnir iz serije 250 koji je okupio mnogo dobrih tenisera, a jedan od njih je i Dominik Tim.

Sjajni Austrijanac, nekadašnji šampion US Opena i finalista Rolan Garosa i Australijan opena vratiće se ATP turnirima nakon 10 meseci pauze zbog povrede.

Nekada svetski broj tri istakao je da je iza njega težak i dugačak period oporavka, ali da se raduje što se vraća u Beograd i što će baš u srpskoj prestonici odigrati prvi ATP turnir nakon turnira u Marbelji u junu 2021. godine.

1 / 3 Foto: Starsport©

- Težak i dug period je iza mene, ali sam veoma srećan što se vraćam na teren u Beogradu. Bio sam pre 2 god na Adrija turu, prošle godine sam hteo da dođem ali nisam mogao zbog povrede. Ovo je prvi turnir u 10 meseci, ne znam kako ću moći da igram, ali ono što znam da ću dati 100% od prvog do poslednjeg poena - izjavio je austrijski teniser.

Tim se izuzetno raduje povratku na turnire i treninzima sa vrhunskim igračima, a po sopstvenom priznanju nema velike ambicije, već se nada da će se postepeno vratiti u prepoznatljivu formu.

- Za sve je važno da počne i da igramo turnire, da imamo dobre treninge sa top igračima. Ne znam kakav će turnir biti, kako ću igrati, ali je važno da se borim za svaki poen, da vratim samopouzdanje, ali sigurno da će mi nekoliko nedelja biti potrebno da ponovo zaigram na visokom nivou. Rolan Garos je specijalno bitan turnir za mene.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.