"REKAO SAM MU: NOLE ĆE UNIŠTITI RAFU, ON JE SA DRUGE PLANETE!" Nijedan stranac nije OVAKO hvalio Novaka!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

preporučuje se?

"REKAO SAM MU: NOLE ĆE UNIŠTITI RAFU, ON JE SA DRUGE PLANETE!" Nijedan stranac nije OVAKO hvalio Novaka!

U razgovoru u podkestu "Džo Pamp šou", Francuz se prisetio finala Australijan opena 2019. između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala

Objavljeno:

Posle razlaza sa Marjanom Vajdom, sve više se spekuliše o tome ko bi mogao da bude novi trener Novaka Đokovića.

Aleks Koreča je upozorio srpskog tenisera da mora pažjivo da odabere naslednika Slovaka, a odnedavno se spekuliše da bi to mogao da bude Patrik Muratoglu.

Iskusni stručnjak koji se najviše proslavio radom sa Serenom Vilijams, kao da se i sam preporučuje za ovu poziciju poslednjim izjavama o Đokoviću.

Patrik Muratoglu
foto: Profimedia

U razgovoru u podkestu "Džo Pamp šou", Muratoglu se prisetio finala Australijan opena 2019. između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

- Nekoliko minuta nakon početka meča, sećam se da sam osetio će Novak Đoković dominirati. Okrenuo sam se momku koji je sedeo pored mene i rekao mu da će Nole tog dana uništiti Rafu. On će to moći da potvrdi.

- Nemam ništa protiv Nadala, koji je izuzetan šampion i legenda modernog sporta. Međutim, Đoković je zaista igrao kao sa druge planete - rekao je Francuz.

Patrik Muratoglu, Novak Đoković
foto: Printscreen/Twitter/Eurosport UK

Muratoglu je branio Novaka od nedavnih kritika:

- Đokovića su često optuživali da je neautentičan. Priča se da želi da bude voljen po svaku cenu i da ne pokazuje svoju pravu prirodu. Mislim da je upravo suprotno. Verujem da je on izuzetno iskrena i iskrena osoba. Napravio je zaista hrabar izbor po pitanju vakcine protiv Kovid-19. Mogao je vrlo lako da vara, niko nikad ne bi primetio - smatra Muratoglu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.