SEMIR OSMANAGIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU: Rekao je zbog čega Novak Đoković stalno dolazi na Piramide!
Novak Đoković i Semir Osmanagić, Foto: Printscreen/Youtube/BosnianPyramidsTV

ZANIMLJIVO

SEMIR OSMANAGIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU: Rekao je zbog čega Novak Đoković stalno dolazi na Piramide!

Voda je izvanredna, visoko vibrira, tako da sve te faktore uzima u obzir i uvek se vraća i to je u sklopu priprema za nove turnire

Objavljeno: 11:14h

Srpski teniser Novak Đoković ponovo je posetio Bosanske piramide u mestu Visoko.

Prvi igrač sveta, skoro svake godine je redovan posetilac ovog mesta, a upravo je glavni vodič Semir Osmanagić koji je govorio o novoj poseti tenisera.

Novak Đoković
foto: EPA/Ali Haider

- Njegov svaki dolazak ovde je zato što je ovo lokacija bez stresa, gde je dobrodošao, tu se svi fotografišu sa njim iz svih bivših republika Jugoslavije. Ne mogu da veruju da su blizu takvog čoveka. Može kroz nauku da se prati njegov dolazak. U našim tunelima je najviše negativnih jona na svetu. Čiste telo od čađi, polena, pomažu da se telo regeneriše. Kod nas je 50 hiljada negativnih jona i to Novak zna da ceni. Voda je izvanredna, visoko vibrira, tako da sve te faktore uzima u obzir i uvek se vraća i to je u sklopu priprema za nove turnire - rekao je Osmanagić.

1 / 1 Foto: Printscreen/Youtube/ BALKAN INFO - Zvanični kanal

Novaku očigledno prija boravak na Piramidama, što veruje jer svaki put ode još jači nego kada dođe.

- Njegovi dolasci su kratki dva-tri-četiri dana, drugi dolaze iz lekovitih razloga. Dan počinje meditacijom i tako planira da se opusti, dan planira sa porodicom i velika je stvar jer ima potpunu privatnost. Juče je bio recimo na Jahorini, skijao je, neki dan smo šetali sedam kilometara, razgovarali smo, a to je ujedno bio i mali trening. Zato nam se uvek vraća - rekao je Osmanagić i dodao da je puno razloga zašto se vraća - dok nema nijedan nedostatak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.