"E MOJ NOLE, UMESTO DA IGRAŠ TI SE ZAMAJAVAŠ GLUPOSTIMA": Navijači se zbog ovoga sprdaju sa Đokovićem!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ali Haider

ima svoje principe

"E MOJ NOLE, UMESTO DA IGRAŠ TI SE ZAMAJAVAŠ GLUPOSTIMA": Navijači se zbog ovoga sprdaju sa Đokovićem!

Očigledno je da nekima ne prija to što Novak toliko često posećuje ovo mesto

Objavljeno: 14:51h

Novak Đoković nije dobio dozvolu da igra na prva dva Mastersa u Indijan Velsu i Majamiju, jer su tamošnje vlasti uslovile sve aktere ova dva turnira da moraju imati zeleni sertifikat, odnosno da moraju biti vakcinisani.

Dobro su nam poznati principi i stavovi najboljeg tenisera sveta, a to su da on neće igra na turnirima koji ga uslovljavaju da se vakciniše kako bi igra na njima.

E sad kad već nije u Americi, Novak je po svom starom običaju ponovo skoknuo do bosanskih Piramida, blizu mesta Visoko u Bosni i Hercegovini.

To je izazvalo nekoliko negativnih komentara na račun Đokovića i njegove odluka da se ponovo odluči da poseti ovo mesto.

- E, moj Nole, umesto da si u Americi na turniru ti se zamajavas sa glupostima - glasio je jedan u nizu komentara koji su imali istu poentu.

Jirži Veseli, Novak Đoković
foto: Epa/Ali Haider

Potom se nastavilo sa negativnim komentarima,

- Kakve to piramide imaju u Bosni? Rođen, odrastao i bio vozač, a nikad nisam čuo, ni video te piramide pre rata. Izmislili nešto i reklamiraj. Bosna je puna običnih brda kao i Srbija.

Očigledno je da nekima ne prija to što Novak toliko često posećuje ovo mesto, a sa druge strane ga ima sve manje na terenu, mada svi znamo sa druge strane da Đoković prikuplja tu sebi neophodnu energiju i da posle toga izađe još jači.

Nadamo se da će tako biti i ovoga puta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.