OVA IZJAVA RADETA BOGDANOVIĆA ĆE SIGURNO PODIĆI PRAŠINU: Evo sta je rekao o dolasku žena fudbalera u Katar! (VIDEO)
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/Twitter/@prvorodjeni

bez dlake na jeziku

OVA IZJAVA RADETA BOGDANOVIĆA ĆE SIGURNO PODIĆI PRAŠINU: Evo sta je rekao o dolasku žena fudbalera u Katar! (VIDEO)

Stručni konsultant Radio televizije Srbije, Rade Bogdanović, izneo je svoje mišljenje o dolasku žena fudbalera u Katar

Objavljeno:

Rade Bogdanović govori je o svom viđenju situacije u našem nacionalnom timu, ali i o dolasku izabranica fudbalera u centar našeg nacionalnog tima u Kataru. - Ne dopada mi se činjenica da su žene otišle tamo. Mislim da je jako loša organizacija i sam koncept da u hotelu imate veliki broj ljudi koji ne pripadaju članovima reprezentacije i Fudbalskog saveza. Imamo jednu generaciju fudbalera koja je jako talentovana i dobra, međutim nijedan nije služio vojni rok i to je problem. Da su prošli znali bi da moraš pet, šest meseci da izdržiš bez roditelja i devojke i to ako si dobar vojnik, pa te puste na odsustvo. Međutim, oni to nažalost nisu prošli, zato su malo i razmaženi - započeo je Bogdanović, pa nastavio na tu temu:

- I sada kada dođu žene, a njihove žene, na ovu lovu, na ovaj novac, to je realno parada kiča. One čim dođu tu nema ni sreće ni raspoloženja, ali ja se nadam da će oni shvatiti važnost utamice sa Švajcarskom i da da će sutra biti skoro četiri miliona navijača pred televizorom i oni će gledati i navijati i to je šansa generacije. Ja da sam na njihovom mestu, ugasio bih koliko večeras telefone, rekao "što ste me zvali, zvali ste" i skoncentrisao se na utakmicu. Ljuljaj to dete tamo, kupaj se u milionima, a mene pusti da igram - rekao je Bogdanović u emisiji posvećenoj Mundijalu.

Podsetimo, Bogdanović je posle remija Srbije sa Kamerunom kritikovao selektora Dragana Stojkovića Piksija. Tada je rekao: - Nikad nisam video da neko tako loše vodi utakmicu kao Stojković danas protiv Kameruna. Mi kao da nismo imali selektora na klupi, rekao je Bogdanović i nastavio: - Vodimo dva gola razlike i igramo visok presing, ne znamo ko gde udara… Umesto da kažete da spustimo loptu, momci nisu fizički potpuno spremni… Mali Pavlović se povredio i nastupio je potop.

(Espreso / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.