Ovo je pravi razlog zašto Rade Bogdanović nije bio u studiju RTS-a
Rade Bogdanović, Foto: Printscreen/Twitter/@prvorodjeni

otkriveno

Ovo je pravi razlog zašto Rade Bogdanović nije bio u studiju RTS-a

Osim što je zemlja kalkulacija kada su u pitanju skoro svi sportovi, Srbija je istovremeno definitivno i zemlja teorija zavere! I to onih svakodnevnih, bez obzira na to koja tematika je u pitanju!

Objavljeno: 08:34h

Takav slučaj je bio i u utorak, u trenutku kada se nekadašnji igrač Atletiko Madrida i Verdera, sada fudbalski analitičar, Rade Bogdanović nije pojavio u studiju RTS-a posvećenom Svetskom prvenstvu u Kataru!

Naravno da su terorije zavere uključivale to što je Bogdanović posle utakmice sa Kamerunom opleo po selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju i tako uzburkao javnost. Rade, inače, ne bi bio Rade da to nije rekao - jer kroz čitav svoj život gura "bez dlake na jeziku."

Sarajevski mangup, čovek koji je upio sav šmek koji je pomenuti grad imao tokom zajedničke države, nikom ne polaže račune (osim možda ženi), pa tako i ne čudi taj njegov komentar vezan za šokantan remi sa Kameruncima (3:3).

Da, nije ga bilo dan posle duela sa Kameruna na malim ekranima, ali nikakva teorija zavere nije u pitanju, u studiju nije pojavio samo zbog toga što je već ranije dogovorio "slobodan dan" zbog privatnih obaveza i da je raspored unapred napravljen. Zamislite, i on je "samo čovek" i potrebno je da posveti vreme porodici, piše Telegraf.

Međutim, brzo se vraća! Brže nego što očekujete! Već u sredu veče, kada će ponovo raditi ono što trenutno najbolje zna, a to je da svojim komentarom "začini" mundijalski program na kanalima Javnog servisa.

Poslušajte i šta je Rade Bogdanović rekao posle utakmice sa Kamerunom o Draganu Stojkoviću Piksiju:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.