MUŽ JE TUKAO PA GA OSTAVILA I ZAVELA OŽENJENOG FUDBALERA: Toliko ga iscrpljuje U KREVETU da on više ne igra! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/@aida.offi

strast bez granica

MUŽ JE TUKAO PA GA OSTAVILA I ZAVELA OŽENJENOG FUDBALERA: Toliko ga iscrpljuje U KREVETU da on više ne igra! (FOTO)

Oboje imaju po sina iz prvih brakova

Objavljeno:

Aida Urazbahtina, devojka igrača Rubina iz Kazanja Vladislava Ignjatjeva, objavila je još jednu objavu na društvenoj mreži Instagram, koja je zagrejala njene pratioce.

Lepotica je pozirala u delikatnom plavom kupaćem kostimu.

Zli jezici kažu da je Aida toliko strastvena u krevetu da je potpuno iscrpila ruskog defanzivca koji od septembra nije u planovima trenera Sluckog.

Vladislav (34) i Aida (26) imaju mnogo toga zajedničkog. Oboje su iz Tatarstana. Svako ima po jednog sina, ali ne i svoju decu. Međutim, oboje to sanjaju.

Jedva započevši punoletnost, Aida je doživela pravu dramu - ostala je sama s malim detetom u naručju. Njen sin se zove Oskar. Pričalo se da ih je dečakov otac napustio i odbio priznati očinstvo.

- Nije istina, nije nas napustio. Oskarov otac nikad se nije odrekao deteta. U dokumentima je zabeležen kao otac - objasnila je Aida situaciju, pa otkrila - Često me vređao, tukao.. Nisam htela da trpim maltretiranje, spakovala sam kofere i otišla.

Prema Aidi, vanbračni suprug ju je pokušao vratiti. Korišćeno je i nagovaranje i pretnje. Ali, mlada majka se nije predomislila.

- Nažalost, mnoge žene koje se nađu u situaciji poput mene, ne dobijaju podršku. A muškarci koji su digli ruku na voljene često ostaju nekažnjeni - smatra Aida.

- U budućnosti bih želela da otvorim centar za rehabilitaciju žena koje su doživele porodično nasilje.

Ignatjev se prošle godine razveo od supruge. Dogovorio se s Veronikom da će njihov sin Nejtan živi s njim.

- Roditelji i brat mi pomažu - rekao je Vladislav - Prevezao sam ih iz Kazanja u Moskvu. Drago mi je da su moji najmiliji pored mene. Sve svoje slobodno vreme pokušavam da provodim sa sinom, pogotovo sada.

U nastavku možete pogledati još fotografija srećnog para.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.