RAZVOD OD NFL IGRAČA PROSLAVILA SA POLUGOLIM DRUGARICAMA: Grudi i zadnjice "na izvolte"!
Foto: instagram/bre_tiesi

Brijana Tisi

RAZVOD OD NFL IGRAČA PROSLAVILA SA POLUGOLIM DRUGARICAMA: Grudi i zadnjice "na izvolte"!

Brakorazvodna parnija koja je trajala tri godine konačno je završena.

Objavljeno: 11:28h

Brijana Tisi i njen nekadašnji suprug, bivši NFL igrač Džoni Manzijel konačno su razvedeni. Deluje, na obostrano zadovoljstvo pošto Džoni već godinama ne posvećuje pažnju ovom slučaju, a Brijana je napravila žurku da proslavi.

Na maloj proslavi što je konačno slobodna pojavile su se i njene polugole prijateljice, bilo je torte, ali i poziranja za fotografa.

Tako je Brijana u jednom trenutku pokazala srednji prst, koji verovatno nije upućen bivšem suprugu, ali i pozadinu koja joj je jedan od najjačih aduta.

Njih dvoje su i posle razvoda ostali u dobrim odnosima, pa mu je tako Bri poželela sve najbolje, a on je odgovorio smajlijima koji plaču od smeha. Ipak, proslava razvoda privukla je mnogo pažnje u SAD, čak i više od njegove profesionalne karijere.

Džoni Manzijel je kratko bio NFL igrača, zatim je nastupao u Kanadi, a trenutno je na marginama američkog fudbala. Iako ima tek 28 godina, on ne igra profesionalno za neki veliki tim, već samo dvoransku ligu čiji su vlasnici navijači koji su je organizovali.

Inače nastupa na mestu kvoterbeka i bio je član Klivlend Braunsa u sezoni 2014/15, što mu je najveće dostignuće u karijeri.

Brijana je, sa druge strane, poznatija po polugolim fotografijama na društvenim mrežama.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.