PROĐI S HASBULOM KROZ CRVENO: Maleni Habibov štićenik je ŠOU na internetu, njegov snimak za volanom je HIT! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/@hasbulla_

nagario ga s merakom

PROĐI S HASBULOM KROZ CRVENO: Maleni Habibov štićenik je ŠOU na internetu, njegov snimak za volanom je HIT! (VIDEO)

Hasbula je na društvenim mrežama postao i te kako popularan jer ga na Instagramu prati 1.2 miliona ljudi, a njegovo bogatstvo se sada procenjuje na oko 100.000 dolara

Objavljeno:

Hasbula Magomedov je poslednjih meseci doživeo veliku popularnost i to zahvaljujući velikom prijateljstvu sa Habibom Nurmagomedovim.

Ovaj 19-godišnjak koji ima prirodni poremećaj se često pojavljuje na UFC događajima, a pažnju pleni zbog svog malenog rasta. Mnogi ga smatraju i jednom od najvećih interenet zvezda današnjice.

Interenet je prepun simpatičnih videa i fotografija malenog Hasbule, ali onaj na kojem sedi za volanom i upravlja vozilom je zaista urnebesan.

Naime, Hasbula je snimljen kako vozi specijalizovani automobil i očigledno se ne boji da nagazi papučicu gasa.

Kada se približavao koloni automobila koji su stajali na crvenom Hasbula nije mario za tim već je dodao gas i bez previše razmišljanja napravio ozbiljan prekršaj, ali na sreću bez posledica.

Osim što je ljubitelj oktagona i borbi, Hasbula voli skupocena i brza vozila te često objavljuje fotografije pored automobila.

Inače, Hasbula je težak svega 16 kilograma i visok skoro 110 santimetara. Dolazi iz ruskog grada Mahačkale odakle je i Habib.

Rođen je s genetskim poremećajem koji je poznatiji kao dvarfizam (patuljasti rast), ali je odlučio da zbog toga ne želi ceo život da provede tugujući već mu je cilj da što bolje iskoristi svaki dan, te je primer kako u životu ne treba odustajati jer nikada ne znate šta vas čeka.

Hasbula Magomedov, Abud Rozik
foto: Printscreen/Twitter/@barstoolsports

Hasbula je na društvenim mrežama postao i te kako popularan jer ga na Instagramu prati 1.2 miliona ljudi, a njegovo bogatstvo se sada procenjuje na oko 100.000 dolara, a poslednjih dana se pominje njegova borba s rivalom Abduom Rozikom (18), takođe osobom patuljastog rasta.

Ukoliko stvarno dođe do ove borbe, njegovo bogatstvo će biti znatno veće, ali sada je sve do UFC-a i organizacije meča jer su dobili mnogo negodovanja zbog toga što žele njih dvojicu poslati u ring samo kako bi i oni profitirali iz svega.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.