MOŽDA ME LIK NIJE RAZUMEO... Maca Diskrecija otrkila još PIKANTNIJE detalja odnosa sa bivšim igračem Partizana!
Foto: Printscreen

nije samo loš u krevetu

MOŽDA ME LIK NIJE RAZUMEO... Maca Diskrecija otrkila još PIKANTNIJE detalja odnosa sa bivšim igračem Partizana!

Problem u komunikaciji nekad može imati ozbiljno neželjene posledice

Objavljeno:

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, veoma otvoreno priča o svom privatnom životu. Njena najnovija ispovest sve je zaintrigirala.

Diskrecija na društvenim mrežama svojim pratiocima često drži seksualna predavanja, gde prenosi iskustva, a sad je otkrila i da li je ikada bila u situaciji da ostane u drugom stanju. Naime, jedan od Macinih pratilaca ju je upitao da li je nekada muškarac ejakulirao unutar nje, a ona je potvrdno odgovorila i detaljno objasnila.

- Moram priznati da jeste. To je bilo slučajno, imala sam seks sa tamnoputim muškarcem, a on je fudbaler Partizana i mislim da svi znaju ko je on, kačila sam ga na društvene mreže. Naravno, imala sam veliku sreću, nisam pila one tablete da ne zatrudnim - rekla je Maca.

Bolji sa jednom loptom: Sedrik Gogua
Bolji sa jednom loptom: Sedrik Goguafoto: Starsport©

- To mi se desilo jednom, on priča engleski, možda me lik nije razumeo, jer ja sam slaba sa engleskim. Ja njemu nisam znala da kažem da to ne uradi. Možda da sam znala bolje engleski, to se ne bi desilo, a možda i bi. Uglavnom, tada nisam dobro pričala engleski - odgovorila je iskreno Maca.

Inače, Nurkićeva je svojevremeno otkrila i da je Sedrik Gogua zapravo taj fudbaler Partizana s kojim je imala seks, kao i da je on veoma loš u krevetu.

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.