DILETA OTKAČILA LJUBOMORNOG TURČINA: Veza potrajala samo tri meseca, nije htela više da trpi njegove ispade! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

gotova romansa

DILETA OTKAČILA LJUBOMORNOG TURČINA: Veza potrajala samo tri meseca, nije htela više da trpi njegove ispade! (FOTO)

Jaman je smatrao da su njene fotografije na društvenim mrežama previše provokativne - rekao je Pirota

Objavljeno:

Atraktivna italijanska sportska voditeljka Dileta Leota više nije zajedno sa turskim glumcem Džanom Jamanom.

Kako navode italijanski mediji, Dileta je nakon malo više od tri meseca odlučila da stavi tačku na vezu sa glumcem, a navodi se kako je njegova velika ljubomora uzrokovala raskid.

"Novela 2000" tvrdi kako 31-godišnji glumac nije mogao da trpi sve poglede prema Dileti. Često je bio ljubomoran i ona je na kraju prelomila.

- Čini se da je upravo ona odlučila da okonča sve. Njegov šarm nije bio dovoljan, jer Dileta nije mogla da pređe preko nekih stvari. Zbog toga je odlučila da završi vezu na koju su mnogi gledali sa skepticizmom od samog početka - rekao je Roberto Alesi.

Takođe, novinar Santo Pirota je za TV8 ispričao sličnu priču i ističe da je Leota odbila da sa Džanom putuje u Tursku kako bi upoznala njegovu porodicu.

- Dileta i Džan su se razišli, a ona je stala na kraj ovoj priči. Njegova ljubomora nije mu nikako pomagala. Smatrao je da su njene fotografije na društvenim mrežama previše provokativne - rekao je Pirota i zatim dodao:

Džan jaman
foto: Printscreen

- Njen takav pristup je previše drugačiji od njegove kulture. Vratila mu je i verenički prsten, ali još niko javno ne želi da potvrdi da je veza završena - rekao je Pirota.

Dileta i Džan Jaman vezu su započeli u januaru ove godine. Romansa je krenula nakon brojnih spekulacija da je u vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem, a par je prestao da se skriva nakon nešto više od dva meseca.

Međutim, očigledno da Dileta nije mogla više da podnese njegove ljubomorne scene zbog provokativnih fotografija i nastupa i odlučila je da okonča još jednu vezu.

Pre nekoliko meseci atraktivna Italijanka ostavila je i jednog od najboljih italijanskih boksera Danielea Skardinu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.