BOKSER TVRDI DA JE PREBOLEO DILETU LE(P)OTU: Bio sam LUDO zaljubljen u nju, nadam se da je srećna s njim! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/danieletoretto

oporavak je bio dug

BOKSER TVRDI DA JE PREBOLEO DILETU LE(P)OTU: Bio sam LUDO zaljubljen u nju, nadam se da je srećna s njim! (FOTO)

Daniele Skardina se pomirio s najvećim porazom karijere

Objavljeno:

Italijanski bokser Daniele Skardina već neko vreme nije u vezi s Diletom Leotom, ali rado se seti trenutaka provedenih u društvu neverovatno zgodne sportske novinarke sa Sicilije.

Gostujući u tok-šouu "Verisimo" Skardina je govorio o svojoj bivšoj devojci, koja je sada u naručju turskog glumca Džana Jamana, s kojim navodno planira i venčanje.

- Nadam se da su njih dvoje sada srećni - kazao je Skardina, pa se osvrnuo na vezu sa Diletom.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

- Bila je to prekrasna ljubavna priča. U svemu smo bili zajedno. Bilo je sve istinito i pravo. Bio sam ludo zaljubljen u nju. Ne, nemam više ta osećanja kao pre, ali poštujem je jer je sjajna žena i nadam se da je danas srećna - poručuje.

Skardina je godinu dana imao u zagrljaju jednu od najzgodnijih žena Italije, a kada ga je ostavila molio ju je da mu se vrati.

- Volim je. Nisam je prevario i ona je nešto najbolje što mi je život mogao doneti. Bokser sam i ne bacam se po podu, ali kao da sam nokautiran otkako me ostavila. Želim da mi se vrati, spreman sam je ponovo osvojiti - govorio je u augustu nesrećni Skardina.

1 / 5 Foto: Instagram / Printscreen

Nedavno je takođe na pitanje o tome da li bi mogao biti ponovo s Diletom, rekao: "Nikad ne reci nikad". Ipak, nakon svega je shvatio da je gotovo i poželeo joj je sreću s Turčinom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.