VANDA I MAURO IKARDI U VRHUNSKOJ FORMI: Italijani se zaprepastili kad su čuli koliko puta dnevno imaju se*s!
Foto: EPA/Matteo Bazzi

jure rekord?

VANDA I MAURO IKARDI U VRHUNSKOJ FORMI: Italijani se zaprepastili kad su čuli koliko puta dnevno imaju se*s!

Ne bi bilo iznenađenje da je bivšem fudbaleru ovo otkrila sama Vanda jer je poznato da se ona ne libi da priča u detalje o svom seksualnom životu

Objavljeno: 19:59h

Nekadašnji italijanski fudbaler Danijele Adani gostovao je na Tviter kanalu legende Serije A Kristijana Vijerija i tom prilikom je otkrio brojne pikanterije.

Najpre je pričao o neobičnom sekusalnom životu još jednog igrača koji je veći deo karijere proveo na "Čizmi". U pitanju je Saliu Lasisi za koga Adani kaže da nije mogao da živi od žena kada bi se vratio u Obalu Slonovače.

Danijele je ispričao kako bi Lasisi uvek došao na pripreme sav izmoren i nespreman za profi fudbal. A onda se dotakao još zanimljivije teme. Pogotovo za italijansku javnost.

Otvoreno je govorio o detaljima iz intimnog života bračnog para Ikardi. Adani je zaprepastio sve kad je rekao da Vanda i Mauro imaju seks 12 puta dnevno!

Ne bi bilo iznenađenje da mu je ovo otkrila sama Vanda jer je poznato da se ona ne libi da priča u detalje o svom seksualnom životu.

Svojevremeno je pričala kako Mauro i ona svako veče upražnjavaju oralni seks, a jednom je kritikovala trenera Antonija Kontea što zahteva od igrača Intera apstinenciju. Tada je Mauro Ikardi bio fudbaler Intera.

- Konte bi jednom trebalo da proba da ima seks pre meča. Ipak, Mauro je profesionalac i ništa ne radi pre utakmice. Takođe, ukoliko rezultat bude loš ili on odigra loše, uopšte me ne pogleda posle - rekla je Vanda tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.