OVO ĆE SLOMITI SRCA POLOVINI MUŠKE POPULACIJE: Dileta Leota se udaje za glumca poreklom sa Kosova!
Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

mnogi će biti tužni

OVO ĆE SLOMITI SRCA POLOVINI MUŠKE POPULACIJE: Dileta Leota se udaje za glumca poreklom sa Kosova!

Devojka koja na kojoj god utakmici da se pojavi privlači pažnju

Objavljeno: 11:00h

Razočaravajući tračevi za brojne obožavaoce lika i dela najlepše i najzgodnije sportske novinarke na svetu. Dileta Leota se sprema da stane na ludi kamen.

Tu vest je objavio magazin "Chi" koji navodi da će se atraktivna voditeljka, koja izveštava sa utakmica Serije A, uskoro udati za turskog glumca Džana Jamana, koji je inače poreklom sa Kosova.

Džan i Dileta već neko vreme su u vezi. Iako se isprva sumnjalo u njihovu vezu, odnosno verovalo se da je to sve marketinški trik, čini se da je zgodna italijanska sportska novinarka zaista zaljubljena u slavnog turskog glumca.

Njih dvoje su već viđeni na raznim destinacijama zajedno i zagrljeni, ne kriju vezu, a uz to, sada su navodno otišli korak dalje i spremni su da se "uzmu".

Magazin "Chi" navodi da je Dileta pristala da se uda za Džana i da je plan Sicilijanke da se seli u Rim gde će živeti zajedno sa svojim dragim.

Lepa Diletta je san muškaraca širom sveta, ali čini se da je samo jedan čovek na kraju te sreće da se budi ujutro pored jedne od najljepših žena na planeti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.