SVI PADAJU NA KOLENA PRED DEVOJKOM SRPSKOG NBA KOŠARKAŠA: Grkinja je prava boginja sa Olimpa, a voli i provokaciju!
Foto: Printscreen/Instagram/laouioanna

godinama su već zajedno

SVI PADAJU NA KOLENA PRED DEVOJKOM SRPSKOG NBA KOŠARKAŠA: Grkinja je prava boginja sa Olimpa, a voli i provokaciju!

Mladi Pokuševski je pre 4 godine osvojio srce atraktivne crnke na kojoj bi mu i svi grčki bogovi pozavideli

Objavljeno: 09:09h

Pretalentovani srpski košarkaš Aleksej Pokuševski krči polako svoj put u NBA i pokazuje svoj raskočni potencijal koji će se tek pretvoriti u suvi kvalitet što je jasno svima "preko bare".

On je pre dva dana ispisao istoriju NBA lige i stao uz rame nekima od najvećih imena svojim učinkom na meču Oklahome protiv Memfisa. U međuvremenu, na sledećem meču je bio dosta slabiji, ali oscilacije su normalne za nekog ko ima tek 19 godina.

Prošao je i period kratkog kaljenja u Razvojnoj ligi u koju su ga poslali Tanderi, a njegov povratak u prvi tim se poklopio i sa dolaskom njegove lepše polovine u SAD.

Talentovani momak je već nekoliko godina u vezi sa atraktivnom Grkinjom Joanom Lau, koju je upoznao još kao dečak kada je stigao iz Srbije u Olimpijakos.

U pitanju je što bi se reklo srednjoškolska ili tinejdžerska ljubav koja očigledno cveta i izuzetno je jaka čim ni meseci i hiljade kilometara razdvojenosti u prethodnom periodu je nisu poljuljali.

A njegova devojka je izuzetno atraktivna, a voli pomalo i da objavljuje provokativne fotografije, pa nema sumnje da će i zbog nje Pokuševski biti primećen od strane tamošnjih medija i javnosti.

Verujemo da će mu i ona pomoći da nastavi sigurnim stopama da gazi i napreduje u svojoj karijeri.

Uživajte u nekim od njenih atraktivnih fotografija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.