SVETSKA ŠAMPIONKA SE SLIKALA ZA PLEJBOJ: Priznala je da je zavisnica od se*sa, a sad se skinula za kalendar! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Gabriela Koukalova

ima i plemeniti cilj

SVETSKA ŠAMPIONKA SE SLIKALA ZA PLEJBOJ: Priznala je da je zavisnica od se*sa, a sad se skinula za kalendar! (FOTO)

Svojevremeno je izjavila da je nevinost izgubila sa 12 godina

Objavljeno: 11:18h

Kad čujete ime Gabrijela Kukalova, možda nećete se setiti odmah, ali ako vam kažemo da je reč o sportistkinji čija je ispovest o tome kako je zavisna od seksa, svojevremeno privukla ogromnu pažnju javnosti, možda vam se "upali lampica".

Tako je, reč je o bivšoj češkoj biatlonki koja je svojevremeno ispričala da je sa 12 godina izgubila nevinost i da je od tada postala zavisna od seksa i da ne može da se suzdržava, te da ne bira ni mesto ni vreme.

A sada je rešila da malo obraduje svoje fanove tako što je prihvatila da se fotografiše za najpoznatiji magazin za muškarce - Plejboj.

Ona je uradila čitav set golišavih i provokativnih fotografija za čuveni magazin, koje će isto tako završiti i u posebnom kalendaru.

Ipak, iza svega se krije i humani razlog, jer prihod od kalendara sa njenim erotskim slikama će ići u dobrotvorne svrhe. Tačnije, ići će u fond za ljude koji imaju poremećaj u ishrani.

- Ja sam žena i želim da budem lepa. Prvo sam bila iznenađena pozivom, a onda sam shvatila razlog - poručila je Kukalova.

Dvostruka svetska šampionka se i ranije fotografisala bez odeće, čak i sa svojim bivšim mužem, od koga se nedavno razvela posle četiri godine braka.

Dnešní provar na střelnici a pád ve sjezdu na exhibici v Schalke beru jako trest za to, ze jsem Vám od NMNM nic...

Posted by Gabriela Koukalova on Среда, 28. децембар 2016.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.