BIVŠI JOKIĆEV SAIGRAČ IZBACIO ŽENU I BEBU NA ULICU ZBOG MILF-A: Bila udata za Pipena, a izmenjala pola lige!
Foto: Printscreen/Instagram/larsapippen

Užas i katastrofa

BIVŠI JOKIĆEV SAIGRAČ IZBACIO ŽENU I BEBU NA ULICU ZBOG MILF-A: Bila udata za Pipena, a izmenjala pola lige!

Ono što je uradio je zgrozilo celu javnost

Objavljeno: 00:05h

Nova epizoda u najnovijoj NBA aferi koja trese celu zemlju, a možemo reći da je ovo napravilo pravi skandal! Tačnije napravio ga je Malik Bizli, nekadašnji igrač Denvera, a sada zvezda Minesote koja je nedavno potpisala ugovoro na 4 godine vredan 60 miliona dolara sa "vukovima".

A to je ni manje ni više proslavio tako što je prevario svoju suprugu s kojom ima jednogodišnju bebu i to sa 22 godine starijom bivšom Larsom, inače bivšom suprugom legendarnog Skotija Pipena.

Već smo pisali o tome kako su paparaci uhvatili 24-godišnjeg Bizlija i 46-godišnju Larsu u prisnom odnosu i kako se drže za ruke, i već tada je bilo jasno da je mladi košarkaš Timbervulvsa načinio preljubu, ali sada je napravio nešto jako surovo i užasno.

foto: EPA/Steve Dipaola

Umišljena NBA zvezda odlučila je da izbaci suprugu i njihovo jednogodišnje dete iz kuće nakon što je ona rešila da podnese zahtev za razvod zbog očigledne preljube u kojoj je uhvaćen Bizli.

Američki zakon će zaštititi malenog Makai Džozefa i Montanu Jao, ali ovakvi postupci sigurno su šokirali mnoge.

Posebno što se Bizli uhvatio sa gospođom, čiji je nadimak "ekstremni MILF", a koja je izmenjala, ili kako Amerikanci kažu trejdovala, više igrača u poslednjih 20 i kusur godina, više nego pojedini klubovi.

Njena brakorazvodna parnica sa Skotijem i dalje traje, iako su se definitivno rastavili pre 2 godine, a razlozi su bili što su varali jedno drugo gde god su stigli.

Larsa je od tada tek počela da "živi punim plućima", pa je povezivana sa brojnim NBA košarkašima, koji su joj očigledno "slabost" ili možda cilj ili "posao", pa je tako navodno nedavno bila i u "šemi" sa Tristanom Tompsonom, što je dovelo do raspada njenog prijateljstva sa Kloi Kardašijan, sa kojom Tompson ima dete.

S obzirom na to kako živi i šta radi, rekli bismo da je Malik Bizli još samo jedan u nizu, iako je on upropastio život svojoj porodici.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.