CRNOGORKA JE BILA KOŠARKAŠICA SA NAJVEĆIM GRUDIMA NA SVETU: Ovo Mače bi mnogi milovali! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/majamache1

Priroda na njoj nije štedela

CRNOGORKA JE BILA KOŠARKAŠICA SA NAJVEĆIM GRUDIMA NA SVETU: Ovo Mače bi mnogi milovali! (FOTO)

Nema je više na parketu, ali pažnju i dalje privlači onime što joj je majka priroda podarila

Objavljeno:

Široj javnosti verovatno ime Marije Milutinović ne znači previše, posebno ako niste zagrizli fan košarke, ali verujemo da ćete posle ovog testa je dobro upamtiti, ali i zapratiti na društvenim mrežama.

Ova atraktivna Crnogorka je bivša košarkašica koja je možda i prerano završila svoju karijeru, pošto su joj tek 32 godine, ali poodavno je nema na košarkaškim terenima.

Ono po čemu se još izdvajala od ostalih igračica svakako jesu i njene ogromne grudi, pa mnogi smatraju da, dok je bila aktivna, je bila košarkašica sa najvećim poprsjem.

Tokom karijere je igrala za Budućnost i Mladog Krajišnika iz BiH, između ostalih, a bila je i reprezentativka Crne Gore.

Svojevremeno, za vreme državne zajednice SCG, osvajala je sa reprezentacijama do 16 i 17 godina zlatne medalje na Evropskim prvenstvima.

Po okončanju karijere postala je jedna od tri osobe koje su imenovane za komesara Lige mladih, prema podacima na sajtu KSCG.

Zbog svog atraktivnog izgleda muškarce ostavlja bez daha, a na nekoliko njenih posljednjih fotografija pokazala je da itekako ima čime da raspolaže, i zbog toga ima veliki broj pratilaca.

Na Instagramu je upisana kao Mače, što joj je verovatno nadimak, a mi ćemo reći da joj itekako pristaje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.