BIO JE S PAMELOM ANDERSON, ALI SE PRED MOKROM KOLINDOM POGUBIO: Bacila mu je flert, ali on se skroz zbunio!
Foto: Profimedia

i ona je bacila oko

BIO JE S PAMELOM ANDERSON, ALI SE PRED MOKROM KOLINDOM POGUBIO: Bacila mu je flert, ali on se skroz zbunio!

Dobro se seća celog razgovora koji je imao s njom tokom dodele medalja

Objavljeno: 12:51h

Bivši francuski reprezentativac Adil Rami (34) oduvek je voleo život na visokoj nozi. Živi, što se kaže, kao lord. Jasno, na zalasku je karijere, ali novinske stupce još puni i to uglavnom svojim ponašanjem van terena, jer malo je devojaka i žena na koje se ustremio, a koje su mogle da mu odole, takoreći, nema ih.

Neko vreme bio je u vezi s Pamelom Anderson (53), ali ljubav je pukla nakon što ju je fudbaler, navodno, varao sa mnogim drugim ženama, kako ga je ona optuživala, iako se pričalo da planira da je zaprosi.

foto: Profimedia

- Htela je da mi nanese štetu. Nikad me nije tužila jer se ništa od toga nije dogodilo. Ne želim da imam više ništa s njom - rekao je Rami u intervjuu za "Le Figaro" povodom izlaska knjige o njegovom životu u kojoj je obećao da će otkriti mnoge 'sočne' detalje.

- Mogao sam imati bolju karijeru s boljim životnim stilom. Previše izlazaka, devojaka i hrane. Hrana je bila moj veliki problem. Volim jesti. Kad sam igrao prosečno, bilo je to zato jer sam imao koji kilogram viška. Šteta, jer kad sam na 100 odsto, nijednog napadača na svetu se ne plašim - priznao je Rami.

foto: EPA/Yuri Kochetkov

Francuz je ipak uspeo da dostigne vrhunac karijere pošto je osvojio Svetsko prvenstvo s Francuskom u Rusiji. Iako, priznaje da je mrzeo selektora Didijea Dešama.

- U početku mi je bilo teško s njim, nisam ga mogao smisliti. Još gore, mrzeo sam ga, ali sada sam mu zahvalan. Kada smo osvojili Svetsko prvenstvo, izvinio sam mu se. Bio je prestrog na početku i samo je mislio na posao. Volim da radim, ali ne 24 sata. Nismo se uvek razumeli oko toga - rekao je.

U finalu su 'trikolori' igrali s Hrvatskom, a Rami se još seća susreta s tadašnjom predsednicom Hrvatske, Kolindom Grabar-Kitarović.

foto: Profimedia

- Nakon finala, predsednica Hrvatske me pogledala i rekla mi da imam lepe brkove. Ja sam joj rekao da volim Mikonos. Ne znam zašto, uvek sam mešao Grčku i Hrvatsku. Onda me Olivije Žiru pogledao i rekao: 'Jesi li glup? Mikonos je u Grčkoj' - kazao je Rami.

foto: Profimedia

Današnji štoper portugalske Boavište igrao je do 21. godine u četvrtoj francuskoj ligi, pa je radio kao komunalni radnik. Skupljao je smeće, brisao grafite... Kad je zakoračio u profesionalni fudbal sve se promenilo. Žena je bilo kao u bajci.

- Sećam se žurke na kojoj je bilo sedam djevojaka. Sve su bile 'avioni'. Nisam mogao da verujem. Razmenili smo brojeve telefona, pili smo, bile su baš pristojne i smejale se mojim šalama. Ma, imao sam više uspeha kod žena nego Bred Pit i Džordž Kluni zajedno - rekao je Rami kroz smeh.ž

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.