MASNA KOSA, ZARAĐIVALA 10 EVRA NA SAT, RONALDO KUPIO GRUDI: Pojavila se fotka Heorhine dok nije upoznala Kristijana
Foto: Printscreen/Instagram/georginagio

Samo je guza ista

MASNA KOSA, ZARAĐIVALA 10 EVRA NA SAT, RONALDO KUPIO GRUDI: Pojavila se fotka Heorhine dok nije upoznala Kristijana

njoj se bajka pretvorila u stvarnost

Objavljeno: 14:33h

Život Heorhine Rodrigez (26) skroz se promenio pre četiri godine kad je upoznala Kristijana Ronalda (35).

Tadašnja zvezda Real Madrida jednog dana je ušla u Gučijevu radnju u kojoj je Heorhina bila zaposlena kao pomoćnica prodaje i zarađivala je 10 evra po satu.

Tu je i jedna od retkih fotografija Gerogine dok je radila kao asistent prodaje do koje je došao engleski "San" koji ju je i objavio, a možete je videti OVDE.

Ono što upada u oči na fotografiji jeste da je Heorhina sa masnom kosom vezanom u rep, ali se može primetiti i da nije imala grudi kakve danas prikazuje na svojim fotografijama. Maltene jedino što je i tada imala, uz lepo lice, jeste zadnjica kojom se oduvek ponosila.

Ipak, za četiri godine mnogo toga se promenilo u njenom životu. Ugradila je silikone u grudi, a čini se da je imala još neke intervencije kod plastičnog hirurga na licu.

Uz sve to, titula Ronaldove izabranice joj je donela i impresivan i luksuzan stil života, a čak je postala i model, koji snima editorijale i kampanje za brojne brendove i krasi naslovne strane svetski poznatih časopisa.

Uvek ističe da voli sama da zarađuje novac.

- Volim sama zarađivati i ne volim da mi iko išta tek tako poklanja. Ako mogu kupiti nešto jeftino, to i uradim. Ako ne mogu nositi Šanel, kupim u Zari - rekla je Heo jednom prilikom.

Stvari su se, međutim, promenile i Heorhina je sada promenila sve iz korena. Nosi samo najskuplje stvari i uživa u životu, a čisto sumnjamo da ona plaća sve to.

Ali eto, ponekad bajke zaista mogu da postanu stvarnost.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.