MA, LEGENDA DA NEMA VEĆE! Bobi Marjanović došao u Srbiju, pa se provozao gradskim prevozom po Beogradu!
Foto: Printscreen/Facebook/Marjan Andjelkovic

uvek spontan i opušten

MA, LEGENDA DA NEMA VEĆE! Bobi Marjanović došao u Srbiju, pa se provozao gradskim prevozom po Beogradu!

Košarkaš Dalasa je pokazao i da je društveno odgovoran jer je nosio masku koja je obavezna da se nosi u autobusima

Objavljeno:

Boban Marjanović posle završetka svojih obaveza u NBA i ispadanja Dalasa već u prvoj rundi plej-ofa, odlučio je da dođe u Srbiju i malo se odmori, pre nego što se vrati u SAD na pripreme za novu sezonu.

Srpski reprezentativac ovih dana se nalazi u Beogradu, a to smo imali prilike da saznamo preko fotografije jednog vozača GSP-a, inače prijatelja naše redakcije.

On je objavio fotografiju sa Bobijem na autobuskoj stanici, gde je stao da pokupi putnike, a pretpostavljamo da je igrač Maveriksa na kraju i ušao da se malo provoza.

Naravno, Bobi je sa sobom imao i zaštitnu masku, čime je pokazao da poštuje preporuke i pravila o socijalnoj distanci i prevenciji širenja koronavirusa, a koje su obavezne u gradskom prevozu.

Selfi S putnik al za malo! Nisi ovi kineski busevi za Američke standarde i turiste! Veliki čo’ek i bukvalno veliki Boban Marjanovic??

Posted by Marjan Andjelkovic on Уторак, 29. септембар 2020.

Ovim je Marjanović još samo jednom pokazao koliko je spontan, skroman i opušten momak zbog čega ga vole ljudi i u Srbiji i u Americi, gde je zbog svog stava brzo postao prava zvezda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.