ONA JE BILA U GLAVNOJ ULOZI: Oglasila se odbojkašica koja je zadovoljila Jokićevog saigrača na eksplicitnom snimku!
Harper Hempel, devojka Džamala Mareja, Foto: Printscreen/Instagram/officialharperhempel

Izvinila se svima

ONA JE BILA U GLAVNOJ ULOZI: Oglasila se odbojkašica koja je zadovoljila Jokićevog saigrača na eksplicitnom snimku!

Nakon što je obrisala profile na društvenim mrežama, ipak se vratila i rešila da progovori o skandalu

Objavljeno:

Brujala je američka, ali i svetska javnost prethodnih dana o seks skandalu igrača Denvera Džamala Mareja.

Na njegovom Instagramu se pojavio snimak kako ga devojka oralno zadovoljava, ali je odmah bio uklonjen i on je obrisao sve mreže, a kasnije je objasnio da mu je profil bio hakovan i da su hakeri postavili privatni video iz telefona.

Kako god bilo, šteta je već bila učinjena, a ubrzo je poraslo i interesovanje za informaciju ko je devojka koja je "demonstrirala svoje umeće", pa se ubrzo otkrilo da je reč o odbojkašici Harper Hempel koja je već neko vreme u vezi sa Jokićevim saigračem.

Ona je posle izbijanja skandala obrisala svoje profile na društvenim mrežama, ali ih je sada vratila i njena prva objava je upravo bila posvećena nemilom događaju (misli se na objavljivanje, a ne na onome što je snimljeno).

- Prvo i najvažnije, želim da kažem da svi grešimo, ali smatram da ovo treba rešiti. Nažalost, eksplicitni video snimak o meni slučajno je postavljen na Džamalov nalog. Želim da iskoristim ovaj trenutak da se izvinim svim obožavateljima, deci i posebno javnosti. Ovo je naša privatna stvar i deljenje snimka treba zaustaviti. Hvala svima koji su nas razumeli u ovom trenutku i podržali - poručila je Harper.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.