NBA ZVEZDA URNISALA JOKIĆEVOG SAIGRAČA ZBOG SNIMKA S*KSA: Brada mi je kao stidne dlačice Džamala Mareja!
Si Džej Mekolum i Demijen Lilard, Foto: Printscreen/Instagram

Cela NBA mu se smeje

NBA ZVEZDA URNISALA JOKIĆEVOG SAIGRAČA ZBOG SNIMKA S*KSA: Brada mi je kao stidne dlačice Džamala Mareja!

Mnogi košarkaši se sada šale na račun igrača Denvera

Objavljeno:

Osim koronavirusa i karantina, poslednjih dana u SAD je glavna tema i eksplicitni snimak Džamala Mareja, saigrača Nikole Jokića iz Denvera, koji je objavljen na njegovom Instagram storiju.

Skandal ponajboljeg igrača Nagetsa kod koga je na Instagram storiju objavljen deo oralnog seksa koji mu je pružila njegova devojka u kućnom karantinu, izazvao je brojne reakcije, a neke od njegovih kolega se i šale na njegov račun.

Jedan od šaljivdžija je Si Džej Mekolum iz Portlanda koji je "ispalio foru" na račun Mareja tokom razgovora u "lajvu" sa saigračem Demijenom Lilardom.

Njih dvojica su pričali o karantinu u kome se nalaze svi sportisti u SAD zbog koronavirusa, a Mekolum je rekao da ne brije bradu dok je u samoizolaciji.

- Slušaj, kažu mi ljudi da mi je brada kao stidne dlačice Džamala Mareja - našalio se Mekolum, a to je izazvalo napad smeha kod Lilarda.

Ubrzo su reagovali i ostali NBA igrači koji su pratili ovaj "lajv" poput Bredlija Bila i Donovana Mičela i oduševljeno hvalili smisao za humor Si Džeja Mekoluma.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.